Primele imagini de la botezul fetiței Andei Adam

botez_anda_adam1.jpg

botez anda adam
Anda Adam își creștinează fiica duminică, 15 mai
foto: David Muntean

Anda Adam (36 de ani) și soțul ei, Sorin Andrei (29 de ani) își botează duminică (15 mai) fetița în vârstă de aproape șase luni.

Cei doi au vrut ca evenimentul să fie perfect, așa că au planificat creștinarea micuței Evelin până la cel mai mic detaliu. Fiica Andei Adam va fi botezată în prezența nașilor Gheorghe Papagheorghe (GeØrge) şi Ramona Prodea, la Biserica Sfântul Fanurie din Capitală.

Update 17.45 - Slujba de creștinare a micuței Evelin a fost oficiată de trei preoți. Fiica Andei Adam și a lui Sorin Andrei a fost cuminte și nu a plâns deloc la botez. Ceremonia s-a terminat în jurul orei 17.40, când cei prezenți au pornit direct spre Aristocrat Garden, pentru a participa la petrecere.

 • botez anda adam
  Anda Adam își creștinează fiica duminică, 15 mai
  foto: David Muntean
 • botez anda adam
  Anda Adam (36 de ani) și Sorin Andrei (29 de ani) au adus-o pe micuța Evelin la Biserica Sfântul Fanurie din Capitală
  foto: David Muntean
 • botez anda adam gheorghe papagheorghe g
  Gheorghe Papagheorghe (GeØrge) şi Ramona Prodea vor fi parintii spirituali ai fetiței Andei Adam
  foto: David Muntean
 • botez anda adam
  Tatăl Andei a avut o ținută elegantă la ceremonie, însă a fost nevoit să renunțe la sacou din cauza vremii călduroase
  foto: David Muntean
 • botez anda adam
  Și mama vedetei a ales o ținută specială pentru botezul micuței Evelin
  foto: David Muntean
 • botez anda adam
  Anda și Sorin au venit la biserică însoțiți de o ceată de bodyguarzi
  foto: David Muntean
 • botez anda adam
  Evelin a fost cuminte botez și nu a plâns deloc în timpul slujbei
  foto: David Muntean
 • botez anda adam
  Ceremonia s-a terminat în jurul orei 17.40 și a durat aproximativ o oră și jumătate
  foto: David Muntean
 • Maximize

1/8

Primii invitați, care vor fi și părinții spirituali ai micuței Evelin, Gheorghe Papagheorghe (GeØrge) şi Ramona Prodea, au ajuns în jurul orei 16.00 la biserică. Anda Adam și Sorin Andrei au ajuns, împreună cu fetița, douăzeci de minute mai târziu, la scurt timp după ce și-au făcut apariția și părinții vedetei. Anda și soțul ei au venit însoțiți de o ceată de bodyguarzi, potrivit reporterilor Click! aflați la fața locului.

Au 300 de invitați la petrecere

După ceremonia religioasă, aproximativ 300 de persoane sunt așteptate la Aristocrat Garden, unde vor avea loc felicitările, masa și dansul. Pentru copiii invitaților, Anda Adam a închiriat un carusel și s-a asigurat că micuții își vor putea face toate poftele, pentru că le-a pus la dispoziție un aparat de vată de zahăr, unul de floricele, dar și un candy bar. În plus, atmosfera va fi întreținută de personaje de basm și clovni.

Loading...

Citește și

 • Zi importantă duminică (15 mai) în familia Andei Adam (36 de ani). Cântăreața și soțul ei, Sorin Andrei (29 de ani), își botează odorul, pe micuța Evelin, în vârstă de aproape șase luni.

 • Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei, au început deja pregătirile pentru creştinarea micuţei Evelin, în vârstă de aproape 4 luni. Ceremonia va avea loc pe 15 mai, la un restaurant de lux din Bucureşti, care pentru acea zi specială va fi transformat într-un adevărat parc de distracţii.

 • Anda Adam (35 de ani) a fost nevoită, luni seara (8 februarie), să îşi întrerupă şedinţa de înfrumuseţare din cauza unui echipaj de poliţie. De unde şi până unde? Ei bine, din cauza ei! Clipele de relaxare la salon i-au fost tulburate pentru că artista parcase aiurea.

 • anda adam

  Anda Adam este mama unei fetițe de toată frumusețea, Evelin, pe care se pregătește să o creștineze cu mare fast în 15 mai. Anda se descurcă doar cu soțul și cu mama acestuia pentru a o crește pe fiica ei și spune că nu are nevoie de bonă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1