Primele imagini cu burtica de gravidă a Mariei Marinescu

maria-marinescu-38945151.jpg

maria marinescu insarcinata 4 luni
Maria Marinescu va deveni din nou mămică
foto: arhiva personală

După modelul nunţii discrete, Maria Marinescu (35 de ani) a vrut să repete istoria şi cu sarcina, dar nu prea i-a ieşit! Creatoarea de modă a fost "trădată" de cunoscuţi care nu au rezistat şi au vorbit pe la colţuri despre minunea care se petrece în viaţa ei. Vedeta este însărcinată în patru luni, iar burtica abia a început să se contureze. Designerul nu face mare tam-tam pe tema asta. Maria se află cu prietenele pe Litoral, dar a avut grijă să stea mai mult la umbră şi să nu se expună în fotografii în costum de baie.

Creatoarea de modă este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Clubului Sportiv Municipal, şi urmează să devină mămică la începutul anului viitor, fiind însărcinată deja în patru luni. Vedeta poartă însă tricouri largi şi jeanşi prin care doar cei care ştiu că urmează să aducă pe lume un bebeluş îi observă rotunjimile.

maria_plaja.jpg

maria marinescu plaja insarcinata 4 luni bebelus alin petrache
Maria Marinescu va naşte la începutul anului viitor, dar nu prea este dorncă să ne arate burtica de gravidă
foto: arhiva personală

Recent, creatoarea de modă a publicat o imagine cu ea în care se bucură de natură. Aflată pe o barcă, vedeta lasă să se vadă burtica. 

maria_marinescu.jpg

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Creatoarea de modă are o burtică mică, deşi este la a doua sarcină
foto: arhiva personală

Maria Marinescu mai are un copil din mariajul anterior cu Frank Colin, iar soţul ei are şi el trei fete tot dintr-o altă căsătorie. 

Creatoarea de modă s-a căsătorit anul trecut în luna februarie cu Alin Petrache. Vedeta a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire el a cerut-o de nevastă. Şatena şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.

Maria Marinescu şi-a refăcut repede viaţa sentimentală după divorţul de Frank Colin, francezul cu care are un copil, Levyn, în vârstă de 6 ani. Creatoarea de modă s-a lăsat dusă de val şi la doar câteva luni de când l-a cunoscut pe Alin Petrache a îmbrăcat rochia de mireasă. 

Loading...

Citește și

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Când e să te lovească săgeata lui Cupidon nu ai nevoie să mergi în destinaţii exotice sau în localuri exclusiviste. Maria Marinescu a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire fostul şef al COSR a cerut-o de nevastă. Creatoarea de modă şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.

 • maria marinescu alin petrache filipine revelion plaja

  Nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă de plajă! Ce şi-ar mai putea dori Maria Marinescu în Filipine, pe Insula Bohol, acolo unde a sărbătorit noaptea dintre ani cu soţul şi gaşca de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice imagini din vacanţa exotică de Revelion în care se află cu partenerul ei, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia.

 • maria marinescu familie alin petrache

  Există acest spaţiu public în care trăim şi care ne propune poveşti de tot felul. Vieţi ca nişte filme, filme ca nişte poveşti, mai talentat sau mai greoi scrise. Toate sub semnul celebrită­ţii şi dinamicii zâmbetelor lor. Noi vindem cadre fericite şi poveştile din spatele lor.

 • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1