Primele imagini! Ce elegantă a fost nașa Delia la botezul nepoatei

Mare bucurie în familia Deliei. Oana, sora artistei, și-a botezat astăzi fetița care a venit pe lume în urmă cu aproape 5 luni. Părinţii au vrut ceva intim, dar au ajuns să facă liste cu sute de invitaţi. La biserică, însă, ceremonia botezului micuței Jessica a fost restrânsă, luând parte aproximativ 30 de persoane, în mare parte apropiați ai familiilor nașilor și fericiților părinți.

Botezul a avut loc la Biserica Nașterii Maicii Domnului, situată în zona Dorobanți. Nașii, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu și părinții Jessicăi, Oana și 
Razvan Miheţ au ajuns la biserică în jurul orei 14:00. 

Delia a purtat o rochie de culoare aurie, peste genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc înalt. Soțul ei a purtat un sacou negru cu dungi albe, pantaloni negri casual și adidași cu talpă albă. Oana a venit îmbrăcată într-o rochie argintie, cu umerii acoperiți de un sacou negru, elegant, iar soțul ei a purtat o ținută simplă - cămașă albă și pantaloni negri. 

După botezul de azi, Delia și soțul vor pleaca într-o vacanță. 

"Am avut noroc cu mamele noastre, a mea şi a lui Răzvan (n.r. Mihuţ), care au stat cu băţul pe mine. De la o masă la restaurant, am ajuns la o mini nuntă. Avem nişte naşi foarte ocupaţi şi nu cred că voi vă imaginaţi că Delia, care fuge de la un concert la altul, de la o emisiune la altă filmare şi la probe de haine, are timp să ajungă în oraş să cumpere lumânări... Eu m-am ocupat de tot. Am organizat botezul după după programul lor şi aceasta a fost singura lor duminică liberă. A doua zi, Delia şi Răzvan vor pleca undeva, cum pleacă ei. Nu vom avea băiţa de a doua zi, aşa cum se obişnuieşte", a spus Oana Mihuţ la emisiunea "Răi, da buni", prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Sora vedetei a povestit că Jessica are o relaţie specială cu mătuşa ei, care practic o adoră. "Nici eu nu mă aşteptam ca Delia să se lipească aşa de Jessi. Să o alinte şi şi o ciupească de obrăjiori, pentru că nici mie înainte să am copil, nu mă dădeam în vânt după alţii", a completat Oana.     

Oana Miheţ a publicat pe reţelele de socializare o imagine cu rochiţa de prinţesă pe care o va îmbrăca Jessica. Ţinutei albe, sora vedetei i-a asortat o pereche de pantofiori în aceeaşi nuanţă. 

Oana a născut prin cezariană a doua zi de Crăciun (26 decembrie 2017). 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • delia oana sora bebelus jessica botez

    Petrecerile se ţin lanţ în familia Deliei! După ce au sărbătorit împreună Paştele la casa de vacanţă a artistei, duminică (15 aprilie) părinţii artistei, alături de sute de invitaţi o vor creştina pe cea mai mică membră a familiei. Este vorba despre Jessica, fetiţa Oanei. Părinţi spirituali vor fi Delia şi soţul ei Răzvan Munteanu.

  • Delia Matache (35 ani) se află în vacanţă în Maldive alături de soţul ei, dar chiar şi acolo, primeşte mesaje care o înfurie. Recent, unul dintre prietenii ei virtuali i-a lăsat un comentariu la o fotografie publicată de vedetă, care a făcut-o să explodeze pe Instagram.