Primele declarații ale lui Gabriel Cotabiță și ale proaspetei lui soții

gabriel_cotabita_iubita_logodnica_ioana.jpg

gabriel cotabita iubita alina
Gabriel Cotabiță și Alina au făcut cununia civilă
Foto: arhivă Click!

Joi, 29 septembrie, Gabriel Cotabiță (60 de ani) și Alina au semnat actele care i-au transformat într-o familie, la Primăria Sectorului 1, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Printre ei s-a numărat și Cătălin Cățoiu, poreclit „Țeavă”, bun prieten de-al lui Cotabiță și coleg de trupă în VH2.

Surâzători și într-o stare de zile mari, Cotabiță și aleasa inimii lui au spus "Da"-ul mult așteptat. Chiar dacă au dorit să țină totul la secret și să fie cât mai discreți cu puțință, mirii au însoțiți de cei de la "Acces Direct", care au și filmat momentele emoționante, dar și primele declarații ale proaspeților însurăței. Deși era clar prins în mrejele clipelor pe care și le va aminti mereu, solistul a declarat că nu a avut emoții.

cotabita.jpg

gabriel cotabita
Gabriel și Alina au devenit familia Cotabiță
Foto: captură Acces Direct

 

"Nu sunt emoționat, eram convins că o să zică da, aşa că nu am avut emoții. Din experiența avută e foarte greu să găsești oameni care să-ți fie mereu alături. Fata asta, de cinci ani de zile, de când ne-am cunoscut, a fost alături de mine în momente cu totul neașteptate. Ne distrăm bine împreună, nu ne plictisim unul cu celălalt, iar eu mă plictisesc de obicei foarte ușor. Femeia asta a e așa un izvor de bună dispoziție și de liniște pentru mine", a declarat Cotabiță pentru "Acces Direct".

cotaboita_nunta.jpg

cotabita cununie
Cântărețul și Alina au fost însoțiți de familie și prietenii apropiați
Foto: captură Acces Direct

 

Alina, cea care a devenit doamna Cotabiță, a fost extrem de emoționată și a recunoscut fățiș acest lucru. "Am avut emoţii. Sunt eu emoţionată şi pentru el. Imediat după ce s-a trezit din comă, m-a cerut de soţie şi a insistat să ne căsătorim. În decembrie anul trecut, de ziua mea, mi-a dat şi inelul de logodnă. Mă surprinde cu drăgălășenia lui, cu iubire, cu tandrețe, cu câte o floare", a povestit aceasta, fericită că ea și Gabriel sunt o familie cu acte-n regulă.

 

 

Loading...

Citește și

  • cununie cotabita

    Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Alina, joi (29 septembrie) la Primăria sectorului 1. Artistul, care anul trecut în primăvară a trecut pe lângă moarte după un stop cardio-respirator, a decis să-şi uneasca destinele cu femeia care i-a fost aproape în cele mai grele momente.

  • Gabriel Cotabita, spectacol, Miss Moldova, Cotabita nunta

  • gabriel cotabita iubita alina

    2015 a fost cel mai greu an din viața lui Gabriel Cotabiță (60 de ani), căci în 8 mai a văzut moartea cu ochii, dar în 2016 și-a luat revanșa și a început să facă planuri de nuntă. În 9 octombrie își duce iubita la ofițerul stării civile. Alina a stat la căpătâiul său și s-a rugat neîncetat pe parcursul celor 69 de zile în care artistul a stat internat în spital, iar loialitatea și dragostea l-au convins pe acesta să o ceară de soție.

  • gabriel cotabita nunta se insoara

    Gabriel Cotabiţă a trecut pe lângă moarte, dar şi-a revenit miraculos şi preţuieşte viaţa mai mult ca oricând. Celebrul cântăreţ a povestit că i-a fost cumplit de greu să se obişnuiască cu el după ce s-a trezit din comă şi a văzut că nu mai poate face lucrurile pe care obişnuia să le facă. Artistul a mărturisit că nici acum nu i-au revenit unele abilităţi pe care le deţinea înainte de atacul cardio-respirator.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1