Primele declarații ale Sandei Ladoși după ieșirea de la DIICOT: «Eu și soțul meu avem calitate de suspecți»

sanda_ladosi.jpg

sanda ladosi
Sanda Ladoși a fost dusă la audieri la DIICOT
Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Marți, 28 noiembrie, a debutat cum nu se poate mai rău și mai neașteptat pentru Sanda Ladoși și soțul ei, Ștefan Tache. Cei doi au primit vizita mascaților și au fost duși cu duba la DIICOT, unde au avut de dat explicații în legătură cu o fraudă de un milion de euro.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane”, au anunțat procurorii. 

Solista a ieșit prima de la audieri și a dat declarații în fața presei. „Am fost chemată în calitate de suspect. Și soțul meu are aceeași calitate. Sinceră să fiu, nu am niciun fel de detalii să vă dau. Personal, nu am fost implicată. Cum multă lume își face firme, existam ca nume pe firmă, scripitc. Dacă facem un pic de legătură cu perioada respectivă și situația mea, în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar evenimentele s-au petrecut în 2008, când eram cu copiii acasă, casnică. 10 ani am fost la domiciliu și nu am întocmit niciun fel de acte, nu există niciun document scris că eu aș fi făcut ceva”, a spus Sanda Ladoși în fața sediului DIICOT. Ea a mai adăugat și că nu are de gând să-și dea demisia din funcția de director adjunct al Circului Globus.

sanda.jpg

sanda ladosi
Sanda Ladoși are calitate de suspect într-un dosar de fraudă
Foto: Inquam Photos Octav Ganea

 

Artista a avut puterea de a glumi atunci când a povestit despre cum au venit procurorii la ea acasă. "A fost interesant, dar e un deja-vu, în sensul că am mai pățit o dată. A sunat soneria și am răspuns la ușă. «Cine e? Cine e?» «Poliția». M-am speriat pentru că e trezirea aceea bruscă din somn și pentru copii mi-am făcut probleme, dar dat fiind faptul că nu e prima dată.... prima dată a fost un șoc."

 

Loading...

Citește și