Primele declaraţii ale lui Liviu Arteni după ce a aflat de Israela: «Pun pariu că nu e moartă!»

israela_si_liviu_5.jpg

Liviu Arteni şi Israela Vodovoz la peniusnea lor de la Vişeu
Foto: arhivă personală

Liviu Arteni este în stare de şoc şi neagă că afacerista, care i-a fost soţie 10 ani, s-ar fi prăpădit. Tânărul a făcut printre lacrimi mărturisiri dureroase la un post tv. Contactat telefonic, fostul soţ al Israelei abia s-a putut calma ca să facă declaraţii. De mai multe luni, Liviu se află în Spania, în Alicante, unde ar fi trebui să ajungă şi Israela.

S-au certat şi şi-au aruncat cuvinte urâte, dar s-au iubit nebuneşte! Israela Vodovoz şi Liviua Arteni au format unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din peisajul monden. Au avut o cănicie de 10 ani, căreia i-a pus punct anul trecut afacerista, în mare secret, la notar. Deşi nu mai erau împreună, cei doi păstrau legătura, ba chiar femeia de afaceri îi trimtea bani lui Liviu în Spania. Devastat de durere, tânărul a făcut declaraţii printre lacrimi la Antena Stars. Gâtuit de lacrimi, soţul femeii de afaceri este în continuare în stare de şoc şi neagă că Israela s-ar fi stins. 

ŢPun mariu că nu e moartă! Nu e moartă, mă! Scuzeee. Eu am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam", a spus el la acela;i post.

Liviu şi Israela s-au căsătorit în 2008, iar la finele lui 2017, după mai multe îmcercări de a divorţa în instanţă, femeia de afaceri l-a convins pe Liviu să vină în ţarp şi să divorţeze pe cale amiabilă. Cu toate acestea, cei doi păstrau legătura, iar Israela ştia în permanenţă cum să dea de el, prin intermediari.    

loading...
Loading...

Citește și