Prima poză cu bebelușul Adelei Popescu după ce a fost botezat

adela_popescu_main.jpg

adela popescu radu valcan botez
Adela și Radu și-au creștinat băiețelul
Foto: Arhiva personală

Emoții mari pentru Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani)! Duminică (11 septembrie) a avut loc botezul fiului lor, Alexandru. Micuțul a împlinit trei luni și a fost creștinat în prezența familiei și prietenilor apropiați.

Radu și Adela nu-și mai încap în piele de fericire. Au împărtășit bucuria și cu fanii lor, pe Facebook, delectându-i cu o imagine de familie în trei. Fotografia a strâns aproape 2.000 de aprecieri, fiind și prima în care apare micuțul Alexandru. Radu a descris imaginea perfect: „Puiul nostru”.

„Momentul de la biserică a fost unul emoționant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este specială, spune tatăl Radu Vâlcan.

„Viața noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă”

adela_popescu_botez.jpg

adela popescu radu valcan botez
Alexandru a fost creștinat duminică
Foto: Facebook

 

„E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost foarte fericită, dar totuși am avut și câteva temeri, friești cred pentru părinii care asistă la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frică să nu se sperie puiul, dar totul a fost bine”, a mărturisit Adela.

Petrecerea de botez a fost una restrânsa la care au luat parte doar prietenii apropiați și familiile cuplului. Dintre personajele showbiz-ului românesc care au luat parte la botezul lui Alexandru se numără Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor și soția lui, Irina și Cove, alături de soție.

adela_botez.jpg

adela popescu radu valcan botez
La botez au fost prezente și persoane publice
Foto: Arhiva personală

 

„A fost o petrecere intimă. Este mult spus petrecere. A fost o masă măricică, la care au fost prezenți cei apropiați, rude și prieteni”, a adăugat Radu Vâlcan.

Locația a fost plină de baloane multicolore iar de bufetul suedez s-a ocupat Chef Foa, episodul de live cooking și tortul de ciocolată, cu căpșune și macarons adus pe acorduri de „Mulți ani trăiască” au făcut din seara de duminică una de neuitat pentru cei prezenți.

adela_si_radu.jpg

adela popescu radu valcan botez
Adela și Radu au trecut cu greu peste emoții
Foto: Arhiva personală

 

„Viața noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul să fie weekendul acesta este că doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei și în același timp, pentru că o sărbătorim și pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă”, a mai spus Adela Popescu, într-un comunicat dat presei.

Fiecare invitat a plecat acasă cu o plantă colorată în ghiveci pe care să o îngrijească și care să le amintească de un Alexandru mic ce va ajunge mare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1