Primele imagini de la nunta lui What's Up

6-7-vedete-whats-up-si-simina.jpg

What’s Up și Simina Costea s-au cunoscut în 2009, la o petrecere, iar de atunci sunt de nedespărțit

A venit momentul pentru Marius Ivancea să-i jure credinţă veşnică impresarei Simina Costea cu care se iubeşte de şapte ani. Solistul va face chef mare, duminică (28 auhust) la Palatul Ştirbei alături de cei 400 de invitaţi. Printre ei se numără mulţi colegi de breaslă, care au ajuns deja la petrecere şi s-au fotografiat cu mirele.

Deşi Marius Ivancea, alias What’s Up, şi-a făcut două ţinute de ginere ca să arate perfect în ziua cea mare, solistul nu a apucat încă se se îmbrace în ele. Dovadă stă o imagine publicată pe contul de socializare de unul dintre cavalerii de onoare. Printre cei care îi vor fi alături cântăreţului în ziua cea mare se numără Dorian Popa, Shift, Marius Mirică, Ruby şi iubitul ei Adrian Robert. 

whatsup.jpg

what's up nunta simina palatul stirbey cavaleri de onoare
Mirele s-a fotografiat cu cei şase cavaleri de onoare
foto: arhiva personală

 

"O să fie foarte elegant, va purta două sacouri speciale, fiecare în valoare de câte 2.500 de euro. Amândouă sunt lucrate manual, din mătase naturală, cu căptuşeală din piele naturală. Nu are nimeni din România aşa ceva”, a povestit pentru Click! stilista Adina Buzatu, care va fi şi ea prezentă la eveniment.

Naşii artistului sunt Andra şi Cătălin Măruţă, care sâmbătă i-au rupt turta fetiţei lor, Eva. Cătălin a și participat la obiceiul bărbieritul mirelui, iar Taraful de la Clejani a întreținut atmosfera. Mama lui Marius (Whats'Up) a îmbrăcat o rochie vișinie și a atras toate privirile.

img-20160828-wa0005.jpg

barbieritul mirelui
Mama lui Whats' Up și Cătălin Măruță au participat la bărbieritul mirelui
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1