Prima imagine cu Mihaela Rădulescu și Felix după vestea căsătoriei

raduleasca_si_felix.jpg

mihaela radulescu felix
Mihaela Rădulescu a acceptat cererea în căzătorie a lui Felix
Foto: Instagram

Urmează un moment important în viața Mihaelei Rădulescu (47 de ani). După anunțul că celebra brunetă a fost cerută în căsătorie de iubitul său Felix (47 de ani), cei doi nu au ratat ocazia de a publica o nouă fotografie împreună, la scurtă vreme după vestea cea mare.

Mihaela Rădulescu a publicat în urmă cu câteva ore o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care apare alături de sportivul Felix Baumgartner în cadrul unui eveniment auto, cel mai probabil o competiție de raliuri. Îmbrăcată într-un pulover roși mulat pe sânii săi generoși, Răduleasca este foarte fericită alături de bărbatul de care își va lega destinul în perioada următoare. Cei doi au fost fotografiați lângă un bolid de curse într-un atelier auto, Felix indicând cu degetul spre geamul mașinii unde sunt scrise numele lor.

raduleasca.jpg

mihaela radulescu felix
Mihaela Rădulescu, alături de Felix, în cadrul unei competiții de raliuri
Foto: Instagram

Unii internauți s-au arătat revoltați de faptul că în dreptul numelui Mihaelei Rădulescu nu se află drapelul României, în timp ce lângă numele lui Felix apare steagul Elveției.

Indiferent de ce ar spune lumea, cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar după doar doi ani de relație, au decis se pare să facă pasul cel mare. Mihaela Rădulescu a fost mai mult decât încântată să accepte propunerea lui Felix. Ce-i drept, la vârsta lor, nu-și prea își mai permit să piardă timpul cu o relație platonică.

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu felix baumgartner relatie doi ani

    După numai doi ani de relație, Mihaela Rădulescu a fost cerută în căsătorie de sportivul austriac Felix Baumgartner. E drept că cei doi nu mai sunt chiar la prima tinerețe, așa că nu-și permit să piardă vremea cu tatonări. În plus, în ultima vreme se înmulțiseră semnele că relația lor se îndreaptă cu pași repezi spre altar.

  • mihaela radulescu felix casatorie

    Surprize, surprize! Mihaela Rădulescu (47 de ani) a fost cerută în căsătorie de Felix Baumgartner (47 de ani), dacă ar fi să ne luăm de poza publicată de brunetă pe contul ei personal de Instagram. Alături de imagine, Răduleasca a scris și un mesaj care nu mai are nevoie de descriere: „Nu întreba, răspunsul este da oricum!”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1