Prima imagine cu Andreea Bălan pe plaja unde se va căsători

balan.jpg

andreea balan athena philip
Andreea Bălan adoră ţinutele elegante în nuanţe de albastru
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan (32 de ani) se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața ei: acela în care va îmbrăca rochia de mireasă și îi va jura credință veșnică actorului George Burcea (29 de ani).

Solista și iubitul ei au pus la cale o ceremonie restrânsă, departe de casă, tocmai în America. Aceștia au ales plaja Sunset Beach din Los Angeles, acolo unde au și ajuns deja. Cântăreța s-a pozat luni dimineață, 20 martie, pe plajă, în așrteptarea răsăritului, cu un zâmbet larg pe față, semn că lucrurile din viața ei s-au așezat cum nu se poate mai bine, după ani în care nu reușise să-și împlinească visul de a avea un copil și o familie a ei.

andreea balanZoom
Andreea Bălan a ajuns în Sunset Beach, Los Angeles
Foto: arhivă personală

 

"Am stabilit totul. Preotul este român. Ceremonia va fi la apus. Lui George i-a plăcut foarte mult o scenă din serialul «Sunset Beach» şi i-am dat biletele (n.r. de avion) pe 15 ianuarie, de ziua lui. El este un tată dedicat sută la sută. Dacă el nu mă ajuta atât de mult, pe lângă filmările, repetiţiile, reclamele şi şedinţele foto pe care le are ca actor, eu nu aş fi putut să revin atât de repede pe scenă. Ella face 5 luni, deci e ok să lipsim. O să stăm două săptămâni, iar la întoarcere va fi botezul Ellei, unde vom da o petrecere cu toate rudele ca să le bucurăm şi pe ele. Mai avem şi două străbunice care vor fi şi ele invitate”, a povestit Andreea, la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

loading...
Loading...

Citește și

  • A sosit momentul cel mare pentru Andreea Bălan şi iubitul ei, actorul George Burcea. Cei doi au plecat să se căsătorească în America, lângă Los Angeles, departe de ţara natală şi de familiile lor. Mireasa i-a făcut pe plac partenerului ei, care visa încă din adolescenţă să se însoare pe celebra plajă Sunset Beach.

  • Curând vine și ziua în care Andreea Bălan îmbracă rochia de mireasă și îi spune da alesului inimii ei, George Burcea. Cântăreața și actorul au început pregătirile. Nu au ales să facă o nuntă mare în țară, ci au vrut să fie discreți și cât mai departe de ochii iscoditori ai fotografilor, motiv pentru care au ales ca destinație America.

  • andreea balan

    Cunoscută pentru ușurința cu care își schimbă culoarea părului, Andreea Bălan lăsase impresia că s-a ”cumințit” după ce a născut și că s-a stabilizat la blond. Lucrurile nu stau însă chiar așa. În urmă cu puțin timp, Andreea le-a prezentat fanilor noua ei imagine.

  • andreea balan

    Andreea Bălan a îmbrăcat rochia albă de mireasă cu doar o lună de zile înainte de nunta sa cu iubitul ei, George Burcea, planificată la sfârșitul lunii martie pe o plajă din Los Angeles. Artista este vedeta ediției cu nr. 10 a revistei ”Ghidul Miresei”, ce va fi lansat la deschiderea târgului programat în perioada 3-5 martie la Romexpo.