Prima ieșire a Cristinei Spătar după accidentul rutier

cristina.jpg

Cristina Spătar
foto: David Muntean

La șase zile de la accidentul rutier, Cristina Spătar s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden. Solista a fost invitată la inaugurarea celui mai mare centru de tatuaje din țară și a făcut furori cu ținuta ei decoltată.

Nu are niciun tatuaj, însă aseară Cristina Spătar s-a prezentat la deschiderea salonului Next Level Tattoo, unde i-a cunoscut pe Ami James și pe Costi Azoiței, care au convins-o să-și facpă un desen permanent, discret, pe mână.

”Mă mai gândesc, cred că o să-mi fac ceva finuț, probabil litera A”, a spus solista. Discret și semnificativ, căci este inițiala celor doi copii Albert și Aida, și a soțului Alin. Deși, pe data de 15 iunie, miercurea trecută, vedeta a trecut printr-un accident grav, unde s-a lovit puternic la cap, mâini și picioare, aseară, Cristina a fost o apariție foarte sexy. Chiar dacă încă mai are vânătăi pe corp, aceasta a îmbrăcat o rochie vaporoasă, cu un decolteu extrem de adânc, dar destul de lungă încât să-i acopere vânătăile de pe genunghi. Nu a venit singură, ci însoțită de Ramona, o brunetă focoasă, care îi este prietenă de mulți ani.

cristina-spatar.jpg

foto: David Muntean

Simona Pope a venit cu verișorul ei să-și cunoască idolul

După cum se știe, jurata de la ”Bake off România” Simona Pope (31 de ani), nu este apsionată doar de dulciuri, ci și de tatuaje. Ea a venit aseară, însoțită de verișorul său Cristi Mitrea, să-l cunoască pe invitatul special de la deschiderea salonului de tatuaje, Ami James - o legendă internațională în arta tatuajelor, totodată, cunoscut de la reality show-ul Miami Ink. “Am 17 tatuaje. Fiecare reprezintă ceva personal, de aceea nu mă pot plictisi niciodată de ele. Şapte dintre ele sunt făcute de mine personal. Cel de pe umăr, spirala familiei, conţine toate datele de naştere ale oamenilor dragi mie. Pe braţul drept am un cupcake şi o pisică. Pe antebraţ am scris «oamenii sunt încă frumoşi”, pentru că eu cred asta”, a spus SImona Pope.

Andreea Antonescu are 4 tatuaje, dar mai vrea

”Îl știu pe Ami James, am fost în salonul lui, am cunoscut-o și pe Kate von D, înbsă astăzi am venit să văd salonul lui Costi Azoiței. Am 4 tatuaje, însă nu cred că mă opresc doar la acestea”, ne-a spus cântăreața.
''Nu am tatuaje copiate după poze pentru că îmi place să le adaptez, să fie personalizate, să mă reprezinte”, ne-a povestit ea, în exclusivitate.
 
 

Loading...

Citește și

  • Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce că se află în plin scandal cu soţul ei, Alin Ionescu, de care va divorţa, cântăreaţa Cristina Spătar este şi într-un mare impas financiar. Din acest motiv, ea nu-şi mai permite să îşi cumpere haine noi, astfel că artista a revenit la ţinutele pe care le purta în urmă cu mai bine de 10 ani, pe care le-a scos de la naftalină.

  • Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.