Prima apariţie la un eveniment monden a Adelei Popescu după operaţie

adela.jpg

adela popescu prima aparitie operatie
Actriţa a fost operată de urgenţă săptămâna trecută
Foto: Facebook

Adela Popescu (30 de ani) continuă să ne uimească! Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" a revenit rapid pe micul ecran, iar miercuri seară a ieşit din casă la un eveniment monden. Aceasta este prima apariţie a actriţei în public după operaţia de peritonită pe care a suferit-o în regim de urgenţă săptămâna trecută.

Adela Popescu este în mare formă după operaţia complicată pe care a suferit-o. Actriţa a fost externată la finele săptămânii trecute şi la nici o săptămână de când s-a dat jos de pe un pat de spital, actriţa a ieşit la un eveniment monden. Adela a venit la braţul soţului ei, Radu Vâlcan (39 de ani), miercuri seară (23 noiembrie), la Gala Unica, ce a avut loc la Palatul Bragadiru din Bucureşti. Actriţa nu a plecat cu mâna goală ci cu premiul Fashion Icon, pe care l-a câştigat cu ajutorul votulurilor pe care i le-au acordat fanii. 

adela_popescu_radu_valcan_unica.jpg

adela popescu radu valcan
Adela Popescu şi Radu Vâlcan au venit împreună la Gala Unica
foto: Click!

 

Iată că după problemele de sănătate, actriţa zâmbeşte din nou. Adela Popescu a trecut prin momente groaznice în urmă cu o săptămână. La scurt timp după ce a ieșit din direct de la "Vorbește lumea", prezentatoarea de la Pro Tv a ajuns la medic, unde a fost operată de peritonită. Credea că are gastrită, dar lucrurile erau mai complicate decât ar fi bănuit inițial. Adela a ajuns la spital din cauza diagnosticului greşit. Din fericire, actriţa a trecut cu bine peste problemele de sănătate şi a revenit rapid în peisajul monden.

Loading...

Citește și

  • Adela Popescu a făcut un anunţ neaşteptat. Vedeta de 30 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale luni seară (14 noiembrie), motiv pentru a fost nevoită să ia o pauză de la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, Vorbeşte Lumea.

  • adela popescu

    Adela Popescu a trecut prin momente groaznice în urmă cu o săptămână. La scurt timp după ce a ieșit din direct de la "Vorbește lumea", prezentatoarea de la Pro Tv a ajuns la medic, unde a fost operată de peritonită. Credea că are gastrită, dar lucrurile erau mai complicate decât ar fi bănuit inițial.