Prezentatoarea Ligia Munteanu, ținută fresh la party Viva

Este tânără, frumoasă și s-a făcut remarcată la evenimentul aniversar Viva mai ales datorită accesoriului de pe cap. Prezentatoarea Jurnalului Economic, de la Digi 24, Ligia Munteanu, a purtat o pălărie masculină albă panama, inventată în anul 1600.

Din ploaia de vedete cu rochii care mai de care mai sofisticate și mai prețioase, a a ieșit în evidență Ligia Munteanu a cărei ținută a fost, după cum se spune, "jos pălăria"! Prezentatoarea emisiunii "Jurnal Economic", de la postul Digi 24, a optat pentru o ținută fresh, lejeră, care nu a pus-o în dificultate, ba din contră, a fost super lejeră, dar de efect. Rochie semnată Dana Budeanu, cizmulițe albe cu toc, iar pe cap a purtat un accesoriu cu istorie. O pălărie masculină Panama, cu fulg de struț într-o parte. Acest tip de pălărie datează din 1600 și este asemănătoare cu cea din paie, însă este confecționată din palmierul jipa-japa, originar din America de Sud (zona Ecuadorului).

img-20190523-wa0001.jpg

Ligia Munteanu este pasionată de pălării
Ligia Munteanu este pasionată de pălării

"Orice femeie care  poartă pălărie va avea un plus de stil, de eleganță. Ele îți completează ținuta, pun punctul pe i, te aduc in centrul atenției. Pot să spun că pălăriile sunt o pasiune de-a mea transformată în business, prin care vreau să reînviez cultul pentru acest tip de accesoriu. Aducem case importante de pălării din Italia și producem în Italia sub brandul nostru. Avem pălării din toate materialele: fetru crushable din lână, fetru de iepure, fetru castor, de vară, pălării din sisal, paie naturale și panama. Eu ador acest tip de pălărie, iar vara se potrivește cel mai bine. Este un accesoriu versatil, pentru bărbați, dar care vine bine și femeilor", ne-a spus Ligia Munteanu.

Loading...