Prezentatoarea Ioana Maria Moldovan, petrecere cu 13 invitaţi pe 13 ianuarie, ora 13.00

ioana-maria-moldovan.jpg

Fiul Ioanei Maria Moldovan a împlinit 2 ani
Fiul Ioanei Maria Moldovan a împlinit 2 ani
Citeste tot despre: 

De doi ani, de când a devenit mamă, totul s-a schimbat în viaţa prezentatoarei Prima TV Ioana Maria Moldovan. „Au fost doi ani plini, în care am râs, am plâns, m-am bucurat, mi-am făcut griji, am trăit”, spune ea. În afară de „minunea” venită pe lume, micuţul Andrei-Ioan, a mai apărut o „noutate” în viaţa ei: cifra 13 care îi apare peste tot, în cele mai surprinzătoare moduri.

A născut pe 13 ianuarie 2018, la fix un minut după miezul nopţii, în anul în care ea şi Marian împlineau 13 ani de relaţie. “Am fost externați din spital la ora 13:00, în CNP-UL copilului apare de două ori 13, botezul la biserică a avut loc la ora 13, căci așa ne-a programat preotul, iar la petrecerea de după am avut 13 mese. Tot timpul îmi apare 13 în faţă, de la bonul de ordine primit, când mi-am schimbat paşaportul, măruntul pe care mi-l cere vânzătoarea la casă, până la lucruri care se întâmplă la ora 13, în zile de 13”, explică Ioana Maria Moldovan.

Iar această cifră a continuat să o urmărească până în ziua de azi. Pe 13 ianuarie 2020, când fiul ei a împlinit 2 ani, prezentatoarea “Focus din Inima României” de la Prima TV a făcut o petrecere care a început la ora 13.00 şi a avut 13 invitaţi. “Am sărbătorit în familie, acasă la Târgu-Mureş. Andrei-Ioan a fost în centrul atenției și s-a bucurat cu zâmbetul pe buze împreună cu cei dragi de clipele minunate imortalizate de prietenul nostru Tony Hampel. Pentru momentul aniversar, minunea mea a exersat cu câteva zile înainte suflatul în lumânări, căci îi place și-l distrează. Așă că tortul adus de la Brașov a fost mult așteptat. Tema lui a fost Peppa, personajul de desene animate preferat al lui Andrei-Ioan. Și pe tricoul pe care sărbătoritul l-a primit și purtat la petrecere a fost imprimată familia Peppei, spre marea lui bucurie”, ne-a povestit Ioana Maria Moldovan.

ioana-maria_moldovan-sot-copil.jpg

Doi părinţi mândri de fiul lor
Doi părinţi mândri de fiul lor
Foto: Tony Hampel
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1