Pretenţiile Valentinei Pelinel. Ce a cerut când a îmbrăcat rochia de mireasă

pelinel.jpg

valentina pelinel mireasa ghidul miresei
Burtica vedetei este vizibilă, însă silueta încă o ajută să meargă la şedinţe foto
foto: arhiva personală

Nu exclude să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă nici în viaţa reală, însă până atunci pare să fie cale lungă! Weekend-ul trecut, Valentina Pelinel (35 de ani) a fost protagonista unei şedinţe foto-maraton pentru Ghidul Miresei, la care a rezistat eroic opt ore deşi este însărcinată în cinci luni. Blonda este, aşa cum s-a descris chiar ea, o gravidă activă, care face sport şi îşi onorează obligaţiile de model.

O comunicare extraordinară pare să existe între Valentina Pelinel şi băieţelul ei din burtică. Însărcinată în cinci luni, manechinul a acceptat o şedinţă foto obositoare fără să se plângă. Click! a aflat toate amănuntele din culisele shootingului la care fosta doamnă Boureanu a făcut furori în rochia de mireasă. Surse din anturajul ei au ne-au povestit că vedeta nu pare deloc "încurcată" de sarcină, ci dimpotrivă! Are o conexiune permanentă cu bebeluşul ei, pe care îl întreabă la orice pas dacă este de acord cu deciziile pe care le ia. Cu alte cuvinte, am putea spune că Valentina Pelinel şi-a găsit naşul şi orice semn pe care bebeluşul îl dă este literă de lege pentru ea. În plin scandal mediatic, după ce a făcut anunţul sarcinii, dar nu a spus cine este tatăl copilului ei, Valentina Pelinei va apărea pe coperta Catalogului Ghidul Miresei, ediţie ce va fi lansata oficial la Targul de Nunţi de la Romexpo de luna viitoare şi de la care probabil blonda nu va lipsi. Pentru acest eveniment, blonda a acceptat să zâmbească în faţa aparatului de fotografia, deşi şeinţa a solicitat-o destul de mult.

Şi-a amintit inevitabil de nunta cu Boureanu

pelinel_si_boureanu.jpg

valentina pelinel cristian boureanu rochie de mireasa nunta
Valentina Pelinel a purtat o rochie de prinţesă la nunta cu Cristi Boureanu
foto: arhiva personală

"Valentina a rezistat opt ore cât a durat şedinţa foto de la Ghidul Miresei şi nu a acuzat niciun disconfort. S-a comportat ca un manechin profesionist. Nu a avut probleme să poarte tocuri şi nici să schimbe zece rochii de mireasă. A vorbit tot timpul de copil şi cu bebeluşul ei. Se vedea clar că lucrează împreună la şedinţa foto. De fiecare dată când îmbrăca o rochie nouă vorbea cu bebe. Şi între cadre îşi întreba bebeluşul dacă e bine şi dacă îi place. A fost surprinsă de cât de uşoare sunt rochiile moderne, pentru că atunci când a îmbrăcat ea rochia la nuntă s-a descurcat mai greu cu volumul şi greutatea acesteia. Cel mai bine i-au venit rochiile sirenă", au declarat pentru Click! surse din anturajul manechinului.  

Silueta o ajută să meargă încă la şedinţe foto

Ca orice model care se respectă, pe toată durata şedinţei foto, Valentina Pelinel a băut doar apă plată şi a cerut alimente sănătoase. A consumat multe banane, pe care chiar ea a spus că de când este gravidă obişnuieşte să le mănânce, şi a vrut un prânz ideal. Aceleaşi surse au povestit pentru Click! că blonda a mâncat o combinaţie de carne cu legume. Valentina a uimit echipa de la Ghidul Miresei cu silueta ei. Dacă nu ar fi făcut anunţul şi şi-ar fi ascuns burtica, probabil că modelul ar fi reuşit multă vreme să ţină secretul doar pentru ea. 

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu Cristian Boureanu (43 de ani). Cei doi şi-au spus „adio” după nouă ani de relaţie. Au divorţat oficial în vara lui 2014, dar anunţul separării a fost făcut cu mult timp înainte. Fostul fotomodel şi politicianul au dat cu piciorul unui mariaj de şapte ani, început în 2007. Încă de pe atunci se zvonea că politicianul a pus punct legăturii cu Valentina din cauza relaţiei pe care aceasta o avea pe ascuns cu Cristi Borcea. Deşi ea nu a suflat până acum nicio vorbă despre tatăl copilului, toate incidiiţe conduc spre fostul acţionar de la Dinamo, aflat după gratii în dosarul "Transferurilor". 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • valentina pelinel boureanu cristi borcea

    Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

  • Şi cu doi copii mici, şi cu soţul în puşcărie, care pe deasupra o înşală! Pare prea mult chiar şi pentru soţia fostului boss dinamovist Cristi Borcea. În plin scandal provocat de faptul că Valentina Pelinel îi va dărui încă un moştenitor omului de afaceri, Alina Borcea a ”fugit” pentru câteva zile în Turcia.

  • borcea pelinel

    Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.