Premiul de la Hell`s Kitchen este mai mare decât cel oferit de MasterChef

Hell`s Kitchen desfăşoară preselecţii în Bucureşti pe 12 şi 13 iulie

Hell`s Kitchen desfăşoară preselecţii în Bucureşti pe 12 şi 13 iulie
Hell`s Kitchen desfăşoară preselecţii în Bucureşti pe 12 şi 13 iulie
FOTO Facebook

Cel mai nou format de show culinar de la Antena 1 pune la bătaie un premiu a cărui valoare este peste cel oferit de MasterChef. Câştigătorul va pleca acasă cu 80.000 de euro, spre deosebire de 50.000 cât au câştigat învingătorii show-ului produs de Pro TV.

Pe lângă bani, cel care se va clasa pe primul loc obţine şi un contract cu un restaurant de top din Bucureşti. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze la Antena 1 un show adresat tuturor pasionaţilor de bucătăreala, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata să demonstreze că rezistă presiunii din bucătărie. ”Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte”, a declarat Chef Scărlătescu, conform Paginademedia.ro.,

Cătălin Scărlătescu face parte din jurul noului show

Cătălin Scărlătescu face parte din jurul noului show
Cătălin Scărlătescu face parte din jurul noului show
FOTO Facebook
Loading...

Citește și

  • A părăsit „MasterChef" tunând şi fulgerând că mâncarea lui e cea mai bună, dar tot n-a reuşit să demonstreze că e aşa, chiar dacă au trecut luni bune de la terminarea concursului. Gabriel Godeanu, cel mai gălăgios concurent al show-ului culinar de la PRO TV, şi-a deschis rotiserie, în Capitală.

  • Cătălin Scărlătescu, juratul cu greutate al emisiunii Masterchef de la Pro Tv, este pasionat de călătorii pe mare, lucrând în trecut pe un vapor.

  • Chiar dacă ţi s-a spus că eşti un bucătar iscusit, nu întotdeauna reuşeşti să prepari mâncărurile ca la carte. Iată câteva trucuri care te vor ajuta în caz de nevoie.