Premieră la X-Factor! Unul dintre jurați și-a schimbat votul pentru un concurent

juriu_xfactor_0.jpg

x-factor
Pentru prima dată la X-Factor, unul dintre jurați și-a schimbat votul
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Jurații de la „X-Factor” au fost puși în fața unei situații nemaintâlnite! Pentru prima dată în istoria competiției, unul dintre jurați a ales să-și schimbe votul de dragul unui coleg jurat.

Pe 13 octombrie, la „X-Factor”, Adrian Negru, un concurent din Chișinău, i-a pus în dificultate pe cei patru jurați, în special pe Horia Brenciu, care a regretat primul vot negativ pe care l-a dat.

Concurentul a mărturisit că își dorește să devină cel puțin la fel de bun ca solistul trupei Carla’s Dreams și eventual, „să-i fure fanii”. Adrian a interpretat pe scenă o creație proprie, o piesă scrisă chiar de el, deși are doar 18 ani. Solistul de la Carla’s Dreams și Delia au fost plăcut impresionați de timbrul vocal al concurentului, fiind într-adevăr o reprezentație unică, dar nu la fel au crezut și Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr.

concurent_x_factor.jpg

adrian negru x-factor
Adrian Negru a primit inițial doar doi de "Da"
Foto: Antena 1

La început, Adrian Negru a primit doar doi de „Da”, ceea ce a însemnat că nu ar putut trece mai departe în concurs.  Dezamăgit că ar putea pierde un concurent talentat (Brenciu i-a dat „Nu” pentru că nu a înțeles prea bine ceea ce a spus), Carla’s a încercat să-l convingă pe Brenciu să-și schimbe votul. L-a rugat să facă o „mânăreală”, după cum s-a exprimat metaforic solistul și a reușit. În cele din urmă, Brenciu a acceptat să-și schimbe votul la scurt timp după ce concrentul abia părăsise scena.

„Eu aș schimba votul doar pentru că eu țin la Carla”, a mprturisit Brenciu, apoi l-au chemat pe Adrian Negru înapoi pe scenă pentru a-i da verdictul. „N-ai luat 10 pentru mine, ai luat 7 pentru mine. Vreau să cred că nu facem altceva decât să dăm o șansă unui tânăr.”

În acest fel, Adrian Negru a trecut mai departe în concurs cu trei de „Da”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul