Poze adorabile! Fetița Elenei Băsescu a împlinit un an și seamănă leit cu bunicul celebru

traian-basescu-anastasia.jpg

Anastasia a împlinit un anișor și seamănă din ce în ce mai tare cu bunicul ei, Traian Băsescu
Foto Instagram

Elena Băsescu este o mămică fericită, însă micuții ei îi dau motive de bucurie și bunicului Traian Băsescu, din mai multe puncte de vedere! Micuții seamănă cu el leit, semn că fostul șef al statului are moștenitori de nădejde! Trăsăturile lui par acum împrumutate și de mezina familiei, micuța Anastasia, care a împlinit recent 1 anișor. Cine știe, poate o să îi calce pe urme bunicului și în carieră...

Face ce face și reușește performanța de a le „împrumuta” nepoțeilor lui trăsăturile sale! Traian Băsescu are gene puternice, se pare, având în vedere că micuții Elenei, fiica acestuia, îi seamănă perfect fostului șef al statului. Dacă până să apară micuța Anastasia în viața familiei Băsescu, cea care era mereu comparată cu bunicul ei era Sofia Anais, în vârstă de 6 anișori, iată că acum surioara ei mai mică îi calcă pe urme! 

traian-basescu-anastasia.jpg

Traian Băsescu, „topit” după nepoțeii lui
Foto Instagram

Fiica cea mică a Elenei Băsescu, Anastasia, seamănă leit cu bunicul Traian

Cu ocazia împlinirii unui anișor, Elena Băsescu a publicat în mediul online câteva imagini cu sărbătorita Anastasia, care, pe zi ce trece, pare că moștenește trăsăturile familiei de pe linia maternă, semănând foarte bine cu bunicul ei, Traian Băsescu. Micuța are o privire blajină, ochi deschiși la culoare și expresia facială a fostului șef al statului, trăsături observate și de urmăritorii virtuali ai lui EBa. „Seamănă cu bunicul președinte! Să-ți trăiască!”, a comentat un internaut, printre urările de „La mulți ani!”. 

elena-basescu-anastasia1.jpg

Micuța Anastasia a împlinit un an
Foto Instagram

Și nu doar că a împlinit un anișor, dar la această vârstă fragedă Anastasia deja e expertă în shootinguri foto, simțindu-se în elementul ei în fața camerelor de luat vederi, având în vedere că Elena Băsescu i-a făcut pe micuții ei modele pentru afacerea cu haine de copii pe care o deține. Conceptul magazinului Ebakids.ro este simplu: haine de mămici asortate perfect cu hainele micuților lor, ce poate fi mai adorabil de atât?! Iar plusul de originalitate vine și din ideea de a-și pune copiii să pozeze: micuții Elenei sunt foarte simpatici și fotogenici, fiind admirați de potențialii clienți care vizitează pagina web a magazinului fiicei fostului președinte. 

elena-basescu-anastasia2.jpg

Anastasia a moștenit trăsăturile fostului președinte
Foto Instagram

Elena Băsescu (38) are 3 copii, din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (4 ani), îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, şi Anastasia, micuţa născută în 2018, pe 4 iunie, este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe (26 de ani), zis și „Tomată”, alături de care EBa s-a împlicat din nou în afaceri, cuplul deschizând două pizzerii în Capitală. 

elena-basescu-copii2.jpg

Elena Băsescu, asortată cu micuții ei
Foto Instagram

Deși actualul ei partener de viață este cu 12 ani mai tânăr decât ea, Cătălin și-a asumat fără rezerve și rolul de tată pentru frații Anastasiei. Cei doi formează un cuplu frumos, însă nu se grăbesc, momentan, către căsătorie. Cătălin provine dintr-o familie înstărită, dar a încercat mereu să fie pe picioarele lui. A început cu o pizzerie și o shaormerie, afaceri care i-au mers bine și i-au adus și porecla de „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate „Tomato”.

traian-basescu-bunic.jpg

Traian Băsescu e un bunic împlinit
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • andreea marin si elena basescu

    Vă făceaţi procese de conştiinţă că uneori ieşiţi din casă în fugă şi cu un look neglijent? Ei, bine se poartă şi la case mai mari, iar dovezile strânse de fotoreporterii Click! cu două dintre cele mai elegante vedete din showbiz au menirea de a vă linişti. Andreea Marin şi Elena Băsescu, exemple în materie de ţinute cu ştaif, au arătat şi ele că în viaţa de zi cu zi sunt femei normale şi renunţă la tocuri şi la rochiile mulate pe care le poartă la evenimentele mondene.

  • bogdan ionescu elena basescu

    Bogdan Ionescu (39 de ani) a luat o decizie radicală după ce a încheiat anul cu o despărțire și l-a început cu o alta. Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a săturat de scandalurile cu iubitele, așa că, cel puțin pentru o vreme, nu mai vrea să mai audă de femei. El ne-a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu cei doi copii, dar și despre fosta soție, Elena Băsescu.