Pisicile Andreei Marin, speriate de un ciobănesc german. Unde s-au refugiat de frică

andreea-marin-pisica.jpg

andreea marin
Andreea Marin este o mare iubitoare de animale
foto: arhivă personală

Andreea Marin s-a trezit de dimineață în plin război între pisicile și câinii din curtea casei. Mare iubitoare de animale, fosta Zână a surprizelor crește cinteze, veverițe, pești, dar și două pisici și doi câini, care din când în când își fac zile fripte.

Puiul de ciobănesc german al Andreei a crescut, se pare, suficient de mult, încât să fugărească pisicile colege de vilă. Vedeta a surprins momentul în care Rocky le vânează pe Ghetuță și pe Fistic, cele două pisicuțe ale Andreei, și l-a împărtășit cu prietenii ei de pe Facebook.

În vreme ce Rocky le caută printre oglinzile din dressing-ul Andreei, cele două pisici îl urmăresc cu teamă de pe raftul cel mai de sus. Abia îndrăznesc să scoată capul, de frică să nu fie văzute. După câteva momente de ezitare, nasul lui Rocky își face treaba și le detectează pe cele două feline, dar rațiunea îl face să renunțe, momentan, la vânătoare. Nu se poate cățăra până la ele.

loading...
Loading...

Citește și

  • Unele vedete se lăfăie în vile imense singure sau cu iubiţii, altele, în schimb, se înghesuie în apartamente micuţe cu zeci de câini şi pisici. Au suflet mare, aşa că nu rezistă să vadă pe stradă patrupede abandonate sau suferinde. Click! te invită să faci cunoştinţă cu cei mai mari iubitori de animale din showbiz.

  • andreea marin

    Andreea Marin (41 de ani) a trecut prin clipe groaznice chiar pe strada din fața casei sale, unde trei câini au atacat-o când a ieșit la plimbare cu bicicleta. Vedeta tv s-a speriat foarte tare și a scăpat de dulăi doar cu ajutorul unei cunoștințe care a sărit să o ajute.