Pepe, interzis pe Internet din cauza scenelor erotice dintre Vancea şi prietena ei

vancea_atingeri.jpg

roxana vancea atingeri videoclip tortura
Scenele astea i-au adus necazuri lui Pepe
foto: captură video

A avut curaj să lanseze un videoclip cu scene fierbinţi, dar îndrăzneala l-a costat scump pe Pepe. Artistul a fost scos de pe platforma youtube, iar plângerile împotriva videclipului deocheat au început să curgă în valuri la doar câteva ore de la lansare. Cântăreţul a declarat că a fost interzis deşi piesa şi clipul erau destinate persoanelor peste 18 ani, iar el a menţionat clar acest lucru.

Scenele erotice dintre Roxana Vancea şi o tânără blondă care se sărută pasional şi se pipăie sub duş au fost pe gustul lui Pepe, dar nu şi a celor de la Youtube, care la scurt timp de la lansare i-au scos artistului videoclipul d epe internet. Invitat la Antena 1, Pepe a explicat că a fost primul artist care a lansat acest gen de clip şi că nu-i pare rău că a abordat această idee.

vancea_sarut.jpg

roxana vancea sarut femeie clip tortura pepe
Roxana Vancea se sărută cu o femeie în clipul "Tortura", interzis pe Youtube
foto: arhiva personală

"Nu am făcut casting pentru scenele acelea. M-am uitat în presă şi am văzut că nu avea cine să facă asta mai bine ca Roxana Vancea. Am sunat-o şi am întrebat-o şi a acceptat imediat. Eu am bifat 18+ încă de la început, dar dacă părinţii le lasă copiilor internetul pe mână! Au fost câteva mii de plângeri încă din primele ore. Probabil că va fi pus la loc pe youtube. A înregistrat foarte multe vizualizări. Pe mine m-a intersat mai mult ca muzica mea să ajungă la oameni, nu acele imagini. Oricum, cine vrea să-l vadă poate să intre pe site-ul meu, www.pepe.ro, la secţiunea videoclipuri. De acolo nu poate să-l dea nimeni jos. Şi eu aş fi putut să pun link pe Facebook, dar nu am făcut-o", a spus Pepe.

Artistul a lansat videoclipul piesei "Tortura" în urmă cu trei zile.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1