Pepe e hotărât! A anunțat că mai vrea un copil

pepe.jpg

pepe
Pepe pare să-și mai dorească încă un copil
Foto: Facebook

Pepe a participat la nunta fiului lui Nicu Gheară, dar acest moment special pare că i-a stârnit amintiri frumoase și chiar dorințe. Descrierea pe care a adăugat-o la o fotografie de pe o rețea de socializare a lăsat loc de interpretări.

Pepe și Raluca formează un cuplu foarte solid și au împreună două fetițe, iar cei doi soți par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar artistul nu exclude posibilitatea de a avea încă un copil.

„Hai! Cu încă un copil!!! Dacă vrea soția, bineînțeles!!!”, a scris Pepe în descrierea unui selfie în care apare alături de soția lui.

pepe_2.jpg

pepe
„Hai! Cu încă un copil!!! Dacă vrea soția, bineînțeles!!!”
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • N-am glumit când v-am spus că Pepe e familist convins şi că munceşte pe brânci pentru soţia şi fiicele lui. Aşa că, tot la ele s-a gândit când a decis să-şi deschidă o grădiniţă privată, afacere de care se va ocupa, în totalitate, jumătatea lui, Raluca. Vedeta Antenei 1 ne-a arătat ce frumos a amenajat interioarele pentru micuţi.

  • Nu sunt numai bombe sexy pe Litoral, ci şi familişti care au ochi doar pentru neveste şi copii. În această categorie intră şi simpaticii Pepe şi Horia Brenciu, pe care fotoreporterii Click! i-au surprins la mare în cea mai frumoasă ipostază: cea de tătici devotaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1