Pelinel face bani din nunţile şi chefurile vedetelor

v112-13-vedetete-1.jpg

Valentina promovează salonul de evenimente şi la târgurile de nunţi

Nu s-a mulţumit doar cu statutul de iubită întreţinută, aşa că Valentina Pelinel a hotărât să aducă bani în casă. De două luni, vedeta se implică în afacerile lui Cristi Borcea, mai precis, a preluat ”cârma” locaţiei din Crângaşi, Magic Place. Deja trei vedete au apelat la ajutorul Valentinei, pentru evenimentele de familie.

După 20 de ani de carieră în domeniul modei, iată că Valentina Pelinel (35 de ani) a schimbat macazul şi a intrat în afaceri.
Cum era de aşteptat, ea a preluat frâiele unuia dintre biznisurile lui Cristian Borcea, mai precis ale centrului de evenimente ”Magic Place Events Grant” situat în zona Crângaşi. Împreună cu o echipă, ea se ocupă de tot ce înseamnă promovarea şi organizarea unui eveniment în locaţia respectivă.

v212-13-vedetete-lazarus.jpg

Valentina s-a ocupat de petrecerea de sâmbătă a lui Luis Lazarus...

Pelinel şi-a dat examenul cu petrecerea de Revelion, iar blondina l-a trecut cu brio, căci invitaţii s-au declarat mulţumiţi. A alergat pe la cele mai importante târguri de nunţi unde şi-a promovat  afacerea, iar rezultatele nu au întâziat să apară.

v312-13-vedetete-ghitulescu.jpg

... Dar şi de nunta Claudiei Ghiţulescu

De după gratii, fostul boss dinamovist a apreciat priceperea şi isteţimea iubitei, astfel că i-a dat mână liberă să se implice şi mai mult în afacerile familiei şi, implicit, să sporească veniturile familiei.

Pelinel şi-a mai adăugat în ”palmares” alte trei evenimente mondene: în februarie, nunta solistei de muzică populară Claudia Ghiţulescu, la care au participat 350 de persoane, iar sâmbătă seara, a complotat cu iubita lui Luis Lazarus, organizându-i acestuia o petrecere –surpriză, cu ocazia împlinirii a 50 de ani. Peste 80 de persoane au chefuit până în zori, lăudând atât salonul, cât şi mâncarea.

v412-13-vedetete-sala.jpg

La petreceri mesele sunt aranjate cu bun gust

Pelinel va organiza şi nunta designerului Sonia Trifan, la care vor lua parte 200 de  persoane.
“Cât timp Cristi îşi execută pedeapsa, Valentina a decis să nu iasă la petreceri, însă se ocupă de petrecerile altora. Ea a demonstrat că se pricepe.

Rezultatele se văd de când Vali se implică”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul familiei Borcea. Bineînţeles, afacerile sunt pe locul doi, căci întâietate are Milan Cristian, băiatul Valentinei şi al lui Borcea, de care se ocupă exemplar.

Se va ocupa şi de botezul fiului ei


De când a devenit mămică, Valentina Pelinel a renunțat la cariera de model și s-a dedicat familiei și afacerilor, de dragul iubitului Cristian Borcea.

Cum în vară micuțul Milan Cristian urmează să împlinească un an, celebra mămică vrea să pregătească tradiționala petrecere de tăiere a moțului, dar și botezul.

Până acum, cei doi părinți au anulat acest eveniment important, întrucât Valentina a așteptat ca tatăl copilului să primească o  permisie.

Cu asemenea experiență în organizarea petrecerilor, se poate spune că a lui  Borcea jr va fi, de departe, cea mai frumoasă.

Loading...
 
 

Citește și

  • E frumoasă de la Mama Natură, însă este necesar să-şi întreţină formele cu sport şi cu o alimentaţie corectă, mai ales că a născut. Iată că la început de an, Valentina Pelinel a intrat în cantonamentul desfăşurat sub atenta îndrumare a profesoarei Luminiţa Nicolescu. În şase zile, eleva a dat jos trei kilograme.

  • Ziua de joi a fost una extrem de agitată pentru Valentina Pelinel. Vedeta s-a grăbit să ajungă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru a-şi vedea iubitul, iar şoferul nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie, deşi în maşină se afla al şaptelea moştenitor al lui Cristi Borcea. Vizita a durat patru ore pe ceas. Fotoreporterii i-au surprins, iar Click! vă spune cum a decurs întâlnirea.

  • Valentina Pelinel a înflorit de când este cu Cristi Borcea. A adus pe lume un copil superb şi a revenit la greutatea de dinainte de naştere, 62 kg. Ieri, la Târgul de nunţi Mariage Fest, blonda a făcut furori cu silueta ei şi a spus ca o concluzie: ”Norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui”.

  • valentina pelinel

    Relaţia pe care o are cu Cristi Borcea, tatăl copilului ei, a adus-o din nou în luminile reflectoarelor pe Valentina Pelinel, care a devenit cea mai invidiată şi comentată femeie din showbiz-ul românesc. Fostul fotomodel ”a dat din casă” într-un interviu pentru revista VIVA!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1