Pe surorile Gabor nu le desparte distanța. Ce urări frumoase și-au făcut

monca-gabor-ramona.jpg

Monica Gabor și Ramona sunt foarte apropiate
Foto Facebook

Ramona Gabor și sora ei, Monica au o relație foarte apropiată, astfel că, la zilele de naștere ele au foarte multă grijă să fie atente una cu cealaltă. Ele și-au scris mesaje foarte emoționante în care și-au spus cât de mult țin una la cealaltă.

Monica Gabor și-a serbat ziua de naștere de curând, iar sora ei a fost prima care i-a spus «La mulți ani», într-un mod foarte emoționant. 

"Astăzi este ziua ta și ca in fiecare an vreau sa îți reamintesc ca ești parte din sufletul meu, ca te iubesc nespus și ca orice s-ar intampla , întotdeauna voi fi aici pentru tine așa cum și tu ești pentru mine. Sunt plină de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se va sfârși niciodată!  La mulți ani !!!! Te iubesc", a transmis Ramona Gabor atunci pe reţelele de socializare. 

Ramona Gabor își serbează acum ziua de naștere, iar sora ei a ținut să îi scrie câteva cuvinte care cu siguranță au înduioșat-o cu adevărat. 

"Happy birthday to my amazing sister Ramona Gabor! Dragă Ramona, mereu îmi amintesc de tine cu drag, de toata dragostea și bunătatea ta față de mine. Amintirile pe care mi le-ai oferit nu se vor rispisi niciodată din sufletul meu. Te iubesc, draga mea surioară mică!", a scris Monica Gabor. 

 

 

Loading...

Citește și

  • irina columbeanu mr pink monica gabor

    În primăvara lui 2018, Irinel Columbeanu ne dezvăluia, în exclusivitate, că a luat în considerare mutarea fiicei lui în SUA, acolo unde locuiește mama acesteia și fosta lui soție, Monica. Iată că Irinuca se află din nou peste Ocean, pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în noua ei familie, iar mutarea definitivă pare că a devenit doar o chestiune de timp.

  • Două incendii de vegetație izbucnite în California au făcut prăpăd şi au băgat spaimă în localnici. Mai multor vedete le-au ars vilele somptuoase, iar printre cei care stau cu teama în sân sunt și două vedete autohtone: Nick Rădoi și Monica Gabor. Click! a vorbit cu afacerisitul, a cărui proprietate se află aproape de Iadul dezlănţuit.