Pe Geanina Corondan o cunoști, dar știi cum arată iubitul ei?

gianina_corondan.jpg

gianina corondan
Gianina Corondan a fost toată numai un zâmbet alături de iubitul ei
Foto: Sever Gheorghe

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Miercuri seară (4 mai), sala IMAX a mallului Cinema City Afi Cotroceni a fost gazda perfectă pentru cei 400 de cinefili care sunt fanii seriei „Captain America”. Vedetele şi-au luat copiii, fraţii, iubiţii, iubitele sau soţii şi au mers să vadă filmul „Captain America: Războiul Civil”, cu românul Sebastian Stan în rolul principal.

Eroii de acțiune au avut, din sală, susținători importanți. Vedetele prezente şi-au luat rudele, copiii sau prietenii şi au mers să vadă „Captain America: Războiul Civil”. Petre Fumuru a venit cu fiul, Liviu Teodorescu a venit cu fratele Matei Teodorescu, Marina Neagu a venit la braț cu Daniel Niţoiu, Andrei Gheorghe a venit cu prietenii şi şi-a pierdut actele, iar Gianina Corondan și-a făcut apariția alături de iubitul ei, Costin Deșliu. 

gianina_corondan.jpg

gianina corondan costin desliu
Gianina Corondan și-a scos iubitul la film
Ranevents Comm

În sală i-am mai regăsit pe Ilinca Vandici, Matteo, Kamara, Lucian Mîndruță, Alin Gălățescu, Oana Tache, Ioana Maria Moldovan, Olivia Niță, Ela Rose, Valentin Butnaru, Simona și Rareș Dragomir, Andrei Gheorghe, Lucian Popescu și Monica Iagăr.

Ce se întâmplă în film?

În filmul „Captain America: Război Civil”, Steve Rogers conduce nou-formata echipă a Răzbunătorilor, în eforturile lor susţinute de a proteja omenirea. Însă, după un incident în care sunt implicaţi Răzbunătorii în care moare liderul unei stat, presiunea politică ajunge să fie în creştere, așteptându-se instaurarea unui sistem de responsabilizare, condus de un corp guvernamental care să supervizeze şi să coordoneze echipa.

Noul status quo produce o fractură între Răzbunători, care are drept rezultat împărţirea lor în două tabere. Una este condusă de Steve Rogers şi de dorinţa sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă este condusă de Tony Stark şi de decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei de către guvern.

Filmul „Captain America: Civil War / Captain America: Război Civil” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 6 mai 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

 • Ilinca Vandici
  Ranevents Comm
 • Ioana Maria Moldovan
  Ranevents Comm
 • Kamara și prietenii săi
  Ranevents Comm
 • Liviu Teodorescu
  Ranevents Comm
 • Mateo
  Ranevents Comm
 • Oana Tache
  Ranevents Comm
 • Petre Fumuru
  Ranevents Comm
 • Simona și Rareș Dragomir
  Ranevents Comm
 • Maximize

1/8

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5