Pe cine sărbătoreşte Andreea Berecleanu de Crăciun

berecleanu_stiri.jpg

andreea berecleanu sarbatori craciun
Andreea Berecleanu sărbătoreşte Crăciunul în familie
foto: arhiva personală

Andreea Berecleanu abia aşteaptă sărbătorile de iarnă! Vedeta a intrat deja în atmosfera de Crăciun de weekend-ul trecut după ce Eva şi Petru, cei doi copii ai săi din relaţia cu Andrei Zaharescu, i-au făcut o surpriză şi au aşteptat-o acasă cu bradul împodobit. Bruneta a povestit că va pleca din Bucureşti de sărbători şi va reveni în Capitală pentru Revelion.

Astrele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Andreea Berecleanu (41 de ani). Ştirista traversează o perioadă favorabilă atât pe plan familial cât şi profesional. S-a căsătorit religios la începutul lunii noiembrie cu medicul estetician Constantin Stan (60 de ani), iar acum poate să-şi facă liniştită planuri pentru sărbători.

berecleanu.jpg

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu a mai slăbit 8 kilograme şi arată senzaţional
foto: arhiva personală

"O să plec câteva zile la munte, la schi. Copiii mei vor schia, eu nu, pentru că am avut probleme la spate. Apoi, vom reveni la Bucureşti pentru a petrece Revelionul într-un grup de prieteni. Sărbătoarea Crăciunului o trăim cu o mare emoţiei. Sper ca această emoţie să nu se piardă din cauza job-urilor solicitante pe care le avem. Trebuie să petrecem alături de părinţi şi de bunici, aşa cum este cazul meu. Să nu uităm de colinde! De Crăciun am stat mereu aici pentru că este ziua tatălui meu de naştere. Sunt şi eu Cristina! În copilărie, am stat pe o stradă în apropierea Parcului Carol. Erau zăpezi, nu glumă! Stăteam foarte mult în aer liber. A fost un an important pentru mine. Am avut această sărbătoare, nunta!", a declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars.       

Andreea Berecleanu este prezentatoarea Observatorului de la Antena 1. Începând cu 1996, ea a prezentat știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, de care a divorţat la sfârşitul anului 2013. Andreea Berecleanu a debutat în televiziune la 18 de ani. Ea a prezentat la Soti. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1