Pe cine a lăsat Mircea N. Stoian Fermierul săptămânii: «Poate câștiga»

iulia_vantur_mircea_n_stoian.jpg

iulia vantur mircea n stoian
În ediția de luni (11 aprilie) la „Ferma Vedetelor”, Iulia Vântur a anunțat fermierul săptămânii, lăsat de Mircea N. Stoian la plecare
foto: Ferma Vedetelor Facebook

Odată cu plecarea de la „Ferma Vedetelor”, Mircea N. Stoian a fost nevoit să aleagă pe cine lasă în rolul de „Fermier al săptămânii”.

Toți concurenții se așteptau ca unul dintre nou-veniți să primească titlul, însă majoritatea prevedeau un alt nume în fruntea listei. „Fermierul săptămânii va fi un puternic, ce are șanse să devină fermier adevărat, ce poate pune mâna pe marele premiu de 50.000 de euro și va fi o vedetă adevărată”, a citit Iulia, de pe scrisoarea lui Mircea N. Stoian.

elena_lasconi.jpg

elena lasconi
Elena Lasconi este noul Fermier al săptămânii la „Ferma Vedetelor”
foto: Ferma Vedetelor Facebook

 

Pentru că acesta a dovedit că îl simpatizează mult pe Denis Ștefan în ediția de săptămâna trecută, foștii colegi de la ferma din Cipru au crezut că el îi va conduce.

strunila_sorana.jpg

strunila sorana
Strunilă și Sorana sunt noii servitori la „Ferma Vedetelor”
foto: Ferma Vedetelor Facebook

 

Totuși, în ediția de luni, 11 aprilie, a emisiunii „Ferma Vedetelor”, Iulia Vântur a anunțat că Elena Lasconi este noul „fermier al săptămânii”. Surpriza a fost și mai mare pentru concurenți, întrucât Elena a ales nu unul, ci doi servitori: pe Octavian Strunilă, dar și pe Sorana.

Loading...

Citește și