Pavel Bartoș: "Acum 25 de ani eram student. Îmi amintesc cum mă uitam la Bună dimineața, România!"

pavel-bartos.jpg

pavel bartos cu plete
În urmă cu 25 de ani, Pavel Bartoș era student și nu semăna deloc cu cel pe care-l vedem acum pe micile ecrane
foto: arhiva personală

Prezentatorul emisiunilor "Vocea României" și "Românii au talent" revine pe 1 Decembrie la Pro TV cu ediția specială "Vocea: Reuniunea". Pavel Bartoș (45 de ani) ne-a vorbit într-un scurt interviu despre ultimii 25 de ani și proiectele pe care le-a avut la Pro TV.

  • Click!: Hello, Pavel Bartoș. Ne poți spune ce făceai acum 25 de ani?

Pavel Bartos: Acum 25 ani eram student! Îmi aduc aminte cum ne uitam la emisiunea ”Bună dimineața, România”. Făceam cu rândul eu și colegii mei, astfel încât să nu ratăm nicio ediție, deoarece ne doream să câștigăm câte un premiu a doua zi. La acel moment, dacă aveai un obiect cu Pro TV, toți cei din jurul tău erau geloși!

  • Ai avut multe proiecte la Pro TV, care ți-a fost cel mai drag?

Nu aș putea spune care mi-e cel mai drag. Fiecare proiect a fost important în felul lui. Îmi aduc aminte de toate – de la seriale, la participarea la "Dansez pentru tine" și până la începuturile "Românii au talent" și "Vocea României". Câte amintiri frumoase am din fiecare proiect și câți oameni dragi am cunoscut... Tocmai din acest motiv îmi plăcea că ne puteam vedea de 1 Decembrie să sărbătorim lucrurile frumoase la care am lucrat împreună. Din păcate, în acest an nu ne putem vedea, dar am adunat alte amintiri, chiar și așa!

  • Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

În primul rând, abia aștept ca alături de toți cei de acasă să ne bucurăm de ediția specială "Vocea". E o Reuniune pe care ne-am dorit-o, o seară de care ne-am bucurat atât de mult. Apoi, urmează o serie de proiecte personale: filmul meu de lung metraj, spectacolul meu "One Man Show" și, abia aștept, să revenim la teatru. Sunt atâtea lucruri de făcut, sănătoși să fim și să ne bucurăm împreună de toate acestea.

vocea-reuniunea.jpg

vocea reuniunea
Pro TV prezintă ediția specială ”Vocea: Reuniunea” în seara de 1 Decembrie
foto: Pro TV

 

Ce a făcut Pavel Bartoș la Media Pro

În 2003 a jucat la Acasă în "Căsătorie de probă" împreună cu Alexandru Papadopol și Cristina Cioran. Un an mai târziu a primit rolul din "Numai iubirea" iar apoi a jucat în "Păcatele Evei". În 2006 primește rolul din "Iubire ca în filme" unde făcea un cuplu de comedie cu Cabral. În 2008 apre în "Îngerașii" în rolul mafiotului Duda. În 2009 nu numai că a jucat în serialul "Aniela" dar și în pelicula "Ho Ho Ho" realizată de Media Pro Pictures. Un an mai târziu joacă în filmul "State și Flacăra - Vacanță la Nisa" și apoi pînă în 2011 apare în serialul "Moștenirea". Un an mai târziu apare că invitat special în "Las Fierbinți". În plus, în 2010 a participat la "Dansez pentru tine". Împreună cu actrița Carmen Tănase făceau un cuplu interesant, în 2005,  la emisiunea „O scrisoare pentru tine” difuzată la Acasă TV. Iar împreună cu Cabral a prezentat "Revelionul fără număr" în 2009.

Loading...
 
 

Citește și

  • cine este sotia lui pavel bartos

    Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la noi, însă lumea vrea neapărat să ştie cine este soţia lui. Pavel Bartoş (40 de ani) este mai mult decât discret atunci când vine vorba despre viaţa lui personală, iar atunci când face declaraţii, nu dezvăluie prea multe detalii. Acesta este şi motivul pentru care vor să o cunoască.

  • pavel bartos familie

    Nu este darnic cu imaginile din intimitatea sa, dar atunci când o face primește "un potop" de like-uri și de inimioare pe rețelele sociale. Pavel Bartoș, personaj carismatic și iubit de public, ne-a arătat ce mari și frumoase s-au făcut fetele lui.