Paul Ipate și Octavian Strunilă prezintă Fort Boyard, la Pro TV!

paul_ipate_octavian_strunila_-_fort_boyard.jpg

paul ipate octavian strunila fort boyard
Acum îi vedem pe Paul Ipate şi Octavian Strunilă la "Jocuri de celebritate", alături de Bobonete
foto: Pro Tv

Nu mai încape niciun dubiu! Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt gazdele show-ului care a creat istorie în industria divertismentului și a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume. Cei doi actori le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să își depășească limitele și să-și demonstreze rezistența, dar și umorul, în probe și situații surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis d’Antioche.

Filmările pentru Fort Boyard sunt în toi, dar telespectatorii vor vedea prin ce au trecut vedetele noastre abia la toamnă! Între timp, Pro Tv a anunţat oficial cine sunt prezentatorii noului show de aventură acre va începe curând. Aşa cum Click! a scris deja, gazdele emisiunii sunt Paul Ipate şi Octavian Strunilă.  

”Aștept cu nerăbdare lansarea Fort Boyard, pentru că a fost emisiunea copilăriei mele. O urmăream cu sufletul la gură în anii '90. Acum, faptul că o prezint mi se pare ireal. Este împlinirea unui vis!”, a declarat Octavian Strunilă. Şi Paul Ipate este fascinat de ce a trăit în Franţa.

”Mi se pare incredibil că am pășit în locul acela, de unde a pornit toată această nebunie. Noi ne-am distrat, ne-am minunat de tot ce se întâmpla acolo, am stat cu sufletul la gură și am fost martorii unor experiențe unice. Sperăm ca și oamenii de acasă să se uite și să își amintească cu drag de Fort Boyard”, a completat Paul Ipate.

Paul Ipate și Octavian Strunilă s-au pregătit intens pentru a ghida cât mai bine celebritățile care au răspuns afirmativ acestei provocări și pentru a le ajuta să treacă cu brio prin cele mai dificile probe.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihaela radulescu fort boyard

    Pro Tv pregăteşte artileria grea în lupta cu rivalii din Băneasa. În aceste zile au loc filmări în paralel în Franţa şi Grecia pentru două emisiuni ce vor fi urmărite de telespectatori abia la toamnă. Este vorba despre "Fort Boyard" (Pro Tv) şi "Aventură de 4 stele" (Antena 1), show-uri pentru care ambele posturi au aruncat în bătălia pentru audienţă nume sonore. Unul dintre ele este cel al juratei de la "Românii au talent", Mihaela Rădulescu (47 de ani).

  • Celebrităţile de la noi, din diferite domenii, au găsit soluţia ideală pentru a-şi “pipera” sezonul estival.

  • ruby roxana vancea jorje corina vladau izbasa ford boyard

    Aparent în vacanţă, vedete Antenei 1 şi cele ale Pro Tv trudesc din greu pentru ca la toamnă audienţa să se tranşeze în favoarea lor. Televiziunile rivale au început filmările pentru noile emisiuni-concurs, cu care speră să dea lovitura. Pro TV filmează pentru celebrul ”Fort Boyard”, iar postul din Băneasa a trimis nume sonoare în Grecia, acolo unde se pun la punct detaliile emisiunii "Aventură de 4 stele".

  • concurenti Fort Boyard, PRO TV, vedete muschi, emisiune aventura, concurs

    Pro TV a anunţat că va aduce anul acesta pe micile ecrane un reality show iubit şi aşteptat de o mulţime de fani. Este vorba de “Fort Bopyard”, o producţie ce se va filma în Franţa, iar Click! îţi spune câteva culise despre această producţie impresionantă.