Paul Ipate, ajutat de tatăl mort să ia 50.000 € la «Fermă»?

2-bd-1-ipate.jpg

1 iunie. În ediţia difuzată aseară, concurenţii şi telespectatorii au putut vedea fluturele alb care s-a oprit pe mâna dreaptă a lui Paul Ipate. Acesta a fost vizibil impresionat şi i-a întrebat şi pe colegi dacă văd acelaşi lucru

Fenomen straniu şi greu de explicat în „Ferma vedetelor”. Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi, Paul Ipate, pare să fi primit un semn divin: un misterios fluture alb şi-a găsit refugiu pe mâna lui. Şi nu e prima oară. Totul a început la înmormântarea tatălui actorului, în urmă cu opt ani! Click! vă spune totul despre acest mister.

Miercuri seara, la Pro TV, a avut loc eliminarea unuia dintre cei patru finalişti ai reality showului „Ferma vedetelor”. Fanii au putut vedea imediat după eliminare un fenomen straniu, care s-a petrecut în gradena finaliştilor. Un fluture alb s-a aşezat pe mâna lui Paul Ipate (31 de ani) şi apoi a dispărut. Actorul le-a atras atenţia colegilor Vasile Calofir şi Mariei, iar aceştia au confirmat că au văzut. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, fluturele alb apărând în mai multe momente de cumpănă din viaţa actorului. Chiar şi la duelul din ediţia difuzată pe 20 aprilie, când Ipate şi Marcel Toader se ”luptau” să rămână în ferma din Cipru, fluturaşul şi-a îndeplinit „misiunea”.

2-bd-3-aprilie.jpg

20 aprilie. Fluturele a apărut şi i-a purtat noroc şi la duelul cu Marcel Toader

 

Marcat de cele întâmplate, Paul i-a povestit Soranei, o altă concurentă, că totul a început în urmă cu opt ani. ”La înmormântarea lui tata, un fluture s-a aşezat jos, pe pământ, şi apoi a urcat, aşa pe mâna mea dreaptă. Şi i-am zis să zboare şi el nu voia, mergea pe mine. M-am dus la mama şi i-am zis să întindă mâna şi a urcat pe ea. Şi pe parcursul întregii slujbe de înmormântare, fluturele acela alb a stat pe mâna ei. După care a zburat şi s-a aşezat pe bunica, mama lui tata. După ce s-a terminat praznicul, am ieşit să văd dacă mai e cineva şi fluturele a ieşit după mine. Iarna, când mă mai gândesc la tata, apare un fluture de nicăieri”, i-a povestit Paul în emisiune Soranei.

«La duelul cu Marcel Toader vorbeam în gând cu tata»

Uneori, în mod inexplicabil, atunci când actorul se gândeşte la părintele pierdut, delicata creatură apare. „În timpul duelului cu Marcel Toader vorbeam în gând cu tata şi i-am zis să îmi dea forţă. Atât. Şi în momentul ăla a venit la picioarele mele un fluture, apoi s-a pus pe mână”, a mai spus atunci actorul. Nu ştim dacă acesta e un semn divin sau dacă actorul este protejat de tatăl său din ceruri, însă poate prevesti un mare câştig, poate chiar cel al marelui premiu. Paul Ipate a rămas fără tată, care a fost cadru militar, pe când avea 23 de ani. Pasionat de istorie, tatăl actorului a predat o vreme materia la un liceu bucureştean. Paul îl poartă de atunci în suflet şi în amintiri şi e mândru că din munca sa a reuşit să facă multe lucruri pentru familie.  Familie care îi ţine pumnii sâmbătă, când se va decide câştigătorul ”Fermei vedetelor”. Paul Ipate s-a remarcat în urmă cu câţiva ani datorită reclamelor pentru o companie de telefonie mobilă. Atunci el a devenit “combinatozaurul”. Rolul din reclame i-a adus lui Paul destulă notorietate, jucând apoi în filme precum ”Hârtia va fi albastră” sau ”California Dreamin”. În 2014 el a fost solicitat să interpreteze rolul principal masculin din serialul de comedie de la PRO TV, ”O săptămână nebună”, care s-a filmat timp de două sezoane.

Ce legende se leagă de fluturi

 

O mulţime de legende şi superstiţii sunt legate de fluturi. În mitologia greacă, fluturii erau consideraţi ca expresia sufletelor oamenilor. Vechii greci credeau că după moarte, oamenii care au avut un suflet curat şi pur vor fi întruchipaţi de fluturi de zi. O altă legendă spune că fluturii sunt de fapt îngeri cu aripi din petale de flori. Există şi o superstiţie conform căreia dacă un fluture se roteşte în jurul vostru, înseamnă că veţi primi veşti de la un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme.

Are o relaţie cu Jojo

2-bd-4-jojo.jpg

Paul, alături de iubita lui, Jojo

 

După o relaţie cu Ioana Blaj, cei doi s-au despărţit în 2013 şi fiecare s-a îndreptat spre o altă relaţie. Fosta lui iubită s-a cuplat cu Ducu Ion, iar el cu Jojo – Cătălina Ionescu. S-ar părea că cei doi s-au cuplat în vara lui 2014, iar în luna octombrie a aceluiaşi an s-au afişat la un eveniment monden. Cu toatea acestea, cei doi sunt discreţi cu viaţa personală şi nu vorbesc despre relaţia lor.  

 

Loading...

Citește și

  • Mult a fost, puţin a mai rămas. Emisiunea “Ferma vedetelor”, difuzată din 16 februarie, la PRO TV, îşi va desemna sâmbătă câştigătorul. În joc au rămas Lili Sandu, Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, însă soarta lor va fi decisă de cei 12 eliminaţi, care s-au întors în Cipru fiecare cu antipatiile şi simpatiile lui.

  • duel ferma vedetelor

    După ce Octavian Strunilă, Fermierul șef al săptămânii, l-a numit ca prim duelist pe Marcel Toader, acesta l-a ales drept competitor pe actorul Paul Ipate, cel care a putut să-și aleagă probele.

  • ferma vedetelor 2016 sezonul doi

    Emisiunea „Ferma vedetelor” de la PRO TV este în plină desfășurare, dar filmările pentru reality-show s-au terminat, așa că am aflat ce va urma. Câțiva dintre participanți au primit deja oferte pentru alte proiecte la același post de televiziune.

  • S-au crezut puternici, au tânjit la marele premiu de 50.000 de euro, însă majoritatea concurenţilor au revenit spăsiţi acasă după ce au clacat la ”Ferma” din Cipru. La sosirea pe aeroport erau atât de epuizaţi şi de slabi, încât ai fi jurat că vin de pe front.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1