Patru super femei, aceeași ținută masculină. Cine o poartă mai bine?

colaj-costum-angelina-jolie.jpeg

carmen negoita, angelina jolie, alexandra dinu, nico
Cine îl poartă cel mai bine? Carmen Negoiță, Angelina Jolie, Alexandra Dinu sau Nico?

Au trecut 5 ani de când superba Angelina Jolie (43 de ani) a purtat, la Gala Premiilor Bafta (februarie 2014), superbul smocking custom-made semnat Yves Saint Laurent. Ținuta a devenit iconică, iar de atunci numeroase vedete au făcut obsesie pentru croiala masculină, cămașa albă și cravata lăsată deschisă, nonșalat, dar studiat în același timp. Iată că și trei doamne și show-biz-ul nostru au optat pentru acest look.

Puțini știu însă că fashion-blogger-ul Carmen Negoiță a purtat înaintea Angelinei Jolie aceste piese de inspirație masculină. Fosta concurentă de la "Ferma vedetelor", care a fost eliminată din competiție pe 21 februarie, s-a afișat cu costumul în decembrie 2013, la la aniversarea brandului DAMAT în România. Singura diferență este că ea a purtat pantofi stiletto roșii.

“Îmi place să mă joc cu stilurile, iar la acest eveniment dedicat în special bărbaților, am adoptat un look androgin. Am purtat un costum negru, cu pantalon scurtat deasupra gleznei, o cămașă albă, imprimată cu papion negru și un sacou slim fit. Singurele elemente feminine au fost geanta și pantofii roșii, care au fost și pata de culoare a ținutei. Acești pantofi lungesc piciorul și conturează silueta”, declara atunci Carmen Negoiță (38 de ani).

alexandra-dinu.jpg

alexandra dinu
Alexandra Dinu - decembrie 2017
foto: Sever Gheorghe

În decembrie 2017 a venit rândul altei vedete să ne amintească de costumul superb făcut celebru de Angelina Jolie. Alexandra Dinu (38 de ani) a purtat o ținută identică la premiera în România a peliculei ”Capcană mortală / Bullet Head”, în care românca noastră a jucat alături de nume mari de la Hollywood, precum Antonio Banderas, John Malkovich şi Adrien Brody.

nico.jpg

nico
Nico - februarie 2019
foto: Vali Mirea

Zilele trecute, mai exact pe 20 februarie, Nico (49 de ani) ne-a încântat și ea cu ținuta masculină pe care a afișat-o la evenimentul OK! Golden Night 2019, organizat de revista "OK! România", în Face Club din București. Solista a purtat sacoul pe umeri, ceea ce i-a dat o atitudine și mai relaxată.

angelina-jolie.jpg

Angelina Jolie - februarie 2014
foto: Guliver/GettyImages

 

 

Loading...

Citește și