Părul Monicăi Anghel este acum alb ca varul

anghe12-13-vedetete-10-1col.jpg

Monica e tare încântată de schimbarea de look

Monica Anghel (46 de ani) a trecut printr-o operație complicată, acum două luni, după ce a fost diagnosticată cu dublă hernie de disc.

Aflată în concediu medical, pentru că se deplasează cu dificultate și acuză dureri mari de spate și de picioare, solista s-a gândit să iasă totuși din vilă, să nu cadă pradă tristeții. Sâmbătă, ea s-a dus la coafor, unde s-a tuns mai scurt și și-a schimbat și vopseaua de păr.

Podoaba ei capilară este acum albă ca varul, deși până mai ieri era blondă, și se declară mulțumită de rezultat. Fanii i-au apreciat noul look și i-au scris pe Facebook că sunt nerăbdători să o revadă pe scenă, în concerte. Monica a slăbit în jur de zece kilograme, după intervenția chirurgicală.

Loading...

Citește și

  • În urmă cu mai bine de o lună, Monica Anghel a suferit o intervenție chirurgicală la coloană. Artista se află în etapa de recuperare și a mărturisit că aceasta merge extrem de bine, rezultatele cunoscându-se de la o zi la alta. Mai mult decât atât, cântăreața dorește să uimească lumea cu noua sa tranformare după ce va slăbi câteva kilograme bune.

  • monica anghel operatie coloana hernie de disc

    Trei luni s-au scurs de la intervenţia la coloană pe care a suferit-o Monica Anghel şi abia acum s-a apucat artista să facă kinetoterapie. Recuperarea este greoaie şi va fi de lungă durată, însă pentru celebra cântăreaţă este foarte important să-şi recapete toate abilităţile pe care le avea înainte de intervenţie, dar în special să meargă corect.