Ozana Barabancea se antrenează și pe o vreme atât de geroasă: «La sport mă prezint cu soarele pe piept»

Ozana Barabancea nu a putut rămâne acasă chiar dacă afară sunt grade cu minus și a ales să-și antreneze corpul pentru a arăta cât mai bine. Cu atâta atrenament, Ozana pare că se pregătește să urce pe podium cu noua siluetă lucrată.

Vedeta a publicat o fotografie pe Facebook de la sală și a declarat că săptămâna aceasta este una optimistă, iar vremea nu trebuie să fie prilej de tristețe, ci de bucurie.

"Să începem săptămâna optimist! Câţi fulgi albi de zăpadă aveţi pe streaşina casei, atâtea momente de bucurie să simţiti în suflet! Primul moment de bucurie a fost cu extindere de o oră jumatăte la sală! A meritat deszăpezirea maşinii! Şi în fundul pădurii să fiu, înzăpezită total, la sport mă prezint cu soarele pe piept şi cu zâmbet, înainte, mars!", a scris Ozana Barabancea pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • Anul trecut, după ce și-a făcut intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, solista ne povestea că vrea să ajungă la greutatea din adolescenţă.

  • În iunie 2017 şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, iar până azi a dat jos 38 kg. Arată spectaculos, a început să primească propuneri de reclame şi are spectacole pe bandă rulantă. Ozana Barabancea (48 de ani), jurata de la “Te cunosc de undeva”, se află în pauză cu emisiunea de la Antena 1, căci show-ul va reveni abia în toamnă, dar are agenda plină cu tot felul de proiecte.