Otilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret! Primele declaraţii despre eveniment: ”Am cerut 5.000 de euro!”

Celebra cântăreaţă Otilia Bilionera este îndrăgostită nebuneşte, motiv pentru care a acceptat propunerea partenerului ei de a se căsători. Totul s-a desfăşurat în mare secret, însă cum artista a oferit detalii despre marele eveniment.

Invitată în platoul emisiunii “Vorbeşte Lumea”, Otilia Bilionera a rememorat ziua în care a fost cerută de soţie de bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de şapte luni. 

 “Eram în Turcia şi el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Şi ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinaţia perfectă. Da, şi este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem acelaşi Dumnezeu, adică tot în faţa Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradiţiile noastre.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Detalii sfâşietoare despre Edith Gonzalez! Inima actriţei s-a oprit de două ori, dar prima dată medicii au readus-o la viaţă

Dieta mediteraneană, cheia către un trup perfect! Ce alimente sunt permise

Loading...

Citește și

  • otilia bilionera

    După ce a plâns de mama focului că a fost părăsită de iubitul turc, acum numai câteva luni, se pare că viața sentimentală a Otiliei Bilionera a revenit la normal. Cântăreața s-a îndrăgostit din nou, tot de un turc.

  • otilia bilionera muzica film turcia vedeta

    Otilia Bilionera devine, încet-încet, una dintre cele mai iubite artiste din Turcia. Și, pe lângă faptul că umple stadioanele de acolo, frumoasa cântăreață a debutat, de curând, într-un film produs de turci și care promite să aibă un succes uriaș.

  • Weekendul trecut a avut loc în Liban evenimentul BIAF-Beirut International Awards Festivals, unde personalităţi din ţările arabe, artişti internaţionali, printre care le amintim şi pe româncele Otilia şi Alexandra Stan, au fost premiaţi pentru activitatea lor de succes.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1