Octavia Geamănu și Marian Ionescu - care sunt foștii lor iubiți

octavia_geamanu_si_marian_ionescu.jpg

octavia geamanu si marian ionescu
Octavia Geamănu și Marian Ionescu
SURSĂ FOTO: romaniatv.net

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au avut o relație cu năbădăi care din fericire pentru ei a fost încununată până la urmă cu o căsătorie în mare secret. Dacă sunteți curioși cu cine au mai fost cuplați cei doi înainte de a fi împreună, am realizat o scurtă listă cu cele mai răsunătoare relații ale lor.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează un cuplu cu acte în regulă, căsătoriți oficial la starea civilă, de la începutul acestui an. Cu toate astea, trecutul relației lor, dar și fostele lor relații au fost mereu destul de controversate și au trezit interes în rândul cititorilor.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt amândoi foarte cunoscuți prin prisma meseriilor lor: ea este prezentatoare TV de ani de zile și are emisiunea Observatorul Special de la Antena 1, iar el este basist la celebra trupă Direcția 5, trupă renumită pentru cuceririle pe care le fac membri în rândul domnișoarelor frumoase.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu - prin ce impasuri au trecut

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au avut o relație scurtă și aprinsă în urmă cu trei ani, însă doar de curând lucrurile între ei au devenit extrem de serioase. Se pare că în timp ce trupa Direcția 5 se afla în turneu prin Galați, Octavia Geamănu a fost cea care i-a propus iubitului ei să se căsătorească, iar acesta a fost de acord.

Marian Ionescu locuia până de curând împreună cu fosta sa soție, Adriana, și Carmin, fiul lor de 29 de ani. Marian Ionescu are 50 de ani, iar actuala sa soție, Octavia Geamănu, este cu 20 de ani mai tânără, dar acest lucru nu pare să fie o problemă.

Cel mai mare impas prin care Octavia Geamănu și Marian Ionescu au trecut a fost momentul în care cei doi formau un cuplu, însă el a fost surprins de jurnaliști în timp ce încerca să se împace cu fosta iubită, într-o scară de bloc. La distanță de doar câteva zile, Marian Ionescu a fost văzut și cu o altă domnișoară de doar 20 de ani în oraș.

Cu toate astea, cei doi au reușit să treacă peste micile neînțelegeri și să își ierte eventualele infidelități.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu - istoricul relațiilor

Dacă vorbim despre istoricul relațiilor pe care le-au avut Octavia Geamănu și Marian Ionescu cu alți parteneri, cu siguranță lista este mai lungă în cazul basistului de la Direcția 5.

Marian Ionescu a avut de-a lungul timpului legături de mai lungă sau scurtă durată cu vedete precum Loredana Groza, Gianina Corondan, Crina Abrudan, prezentatoare tot la Antena 1, la fel ca actuala soție, Catinca Roman, Angela Gheorghiu, Anna Lesko, Sorana, fosta componentă a trupei ASIA, Cristina Spătar, Crina Matei și chiar Vica Blochina.

Cele mai multe dintre aceste relații le-a avut în timp ce a fost însurat timp de 24 de ani cu o singură femeie care i-a dăruit și unicul său copil.

Cât despre Octavia Geamănu, relațiile sale precedente nu au fost atât de numeroase sau cel puțin nu au ajuns în presă la fel de mult ca cele ale actualului ei soț. O singură relație cu jurnalistul Adrian Artene a fost ceva mai mediatizată.

Loading...
 
 

Citește și