Oana Zăvoranu vrea să fie împăiată: "Decât să nu mai atingi omul, mai bine îl conservi"

oooo.jpg

Oana Zăvoranu,
Oana Zăvoranu vrea să fie împăiată
Foto Instagram

Oana Zăvoranu a făcut mărturisiri şocante. Vedeta a declarat că este de acord să fie împăiată, dacă soţul ei şi-ar dori acest lucru. Vedeta a ţinut mult la pisica ei, motiv pentru care, atunci când a decedat, Oana a ales s-o împăieze.

Oana Zăvoranu a mărturisit că atunci când a avut cele mai mari greutăţi şi a vrut să se sinucidă, pisica ei a fost alături de ea.

"Eu aş fi pro acestui lucru. Mi-aş dori să fiu împăiată dacă Alex ar simţi nevoia. Aşa sunt eu. Decât să nu mai atingi omul acela, mai bine îl conservi", a declarat Oana Zăvoranu pentru o emisiune tv.

Vedeta a povestit despre legătura pe care o avea cu motanul, Oana a mărturisit că pisica îi cunoştea stările şi o făcea să se simtă mai bine.

"A murit la 18 ani şi jumătate, avea insuficienţă renală. Este împăiat, conservat. Ochii nu s-au putut conserva şi i-am comandat în America. Marty este o operă de artă, a fost sufletul meu! Înăuntru nu mai are nimic, dar mustăţile sunt ale lui, blăniţa a stat 4 luni de zile la tăbăcit. Aceasta este inima lui, care se ţine într-o ceară şi a rămas la mine, nu aveam cum să nu o am. Simţeam când se uită la mine, că se uiă tata. În momentele mele cele mai grele, de disperare, când am avut o tentativă de suicid l-am luat pe Marty în braţe. El mă simţea atât de bine şi ştia când sunt supărată. Îmi este foarte greu, el nu poate fi înlocuit. M-a costat foarte mult, câteva mii de euro”, a declarat Oana Zăvoranu într-o emisiune tv.

loading...
Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu, Oana Zăvoranu motan

    Oana Zăvoranu nu se poate abține fără să nu șocheze. De data aceasta, vedeta a povestit cum și-a împăiat motanul care i-a murit în urmă cu doi ani. Aceasta l-a îngropat, însă după ce și-a dat seama că nu voia ca acesta să putrezească în pământ, l-a dezgropat și l-a ținut două zile în congelator până a găsit persoana potrivită să-i împăieze pisica.

  • foto

    Sute de oameni, de toate vârstele, au stat la coadă în fața casei Oanei Zăvoranu după ce aceasta a anunţat că îşi donează o bună parte din garderoba care cuprinde pantofi, bluze, genţi, dar şi diverse bijuterii. Oamenii s-au afişat în faţa blocului, iar în jurul orei 15.00, aproape 2000 de femei se luptau pentru a obţine cea mai frumoasă haină. S-a ţipat, împins şi cea care a dat mai mult din coate a plecat acasă cu hainele mult visate.