Oana Zăvoranu tună şi fulgeră: "Crezi cumva că iapa lui Pascu este fericită?"

oana.jpg

oana zavoranu atac raluca pastrama sotie pepe
Nu este prima dată când Oana Zăvoranu o jigneşte pe soţia lui Pepe
Foto: arhivă personală

Oana Zăvoranu ia foc atunci când aude numele lui Pepe şi al soţiei lui, Raluca. Vedeta nu se poate abţine nici măcar în faţa fanilor, deşi au trecut şase ani de când ea şi artistul nu mai formează un cuplu. În căutarea unui nume pentru pisoiul ei, Oana a răbufnit din nou şi a jignit-o pe partenera solistului.

Oana Zăvoranu (44 de ani) nu uită şi nu iartă şi a demonstrat-o din nou. Cei care vor să o provoace s-au obişnuit că e de ajuns să pronunţe numele lui Pepe sau al Ralucăi şi de aici începe totul. Sâmbătă, vedeta s-a dezlănţuit pe contul ei de Instagram. Ea a anunţat că este în căutarea unui nume pentru cel mai nou membru al familiei sale, un pisoi din rasa RagDoll, care să-l înlocuiască pe celebrul Marty.

pisoi oana zavoranu Zoom
Acesta este pisoiul dela care a pornit scandalul
Foto: arhivă personală

În timp ce asculta propunerile făcute de fani, soţul vedetei le-a atras atenţia celor care vin cu varinate cu numele fostului partener al Oanei să înceteze.

"Pepe tocmai a plecat. Nu facem caterinca de genul asta. Băi, nu mai spuneţi Pepe că zburaţi! La dracu!", a spus nervos Alex Ashraf.

Comentariul acid al unui fan a făcut-o şi pe Oana să sară în apărarea soţului şi să o atace pe nevasta lui Pepe. "Ce frustrat e iubi tău când aude numele Pepe", i-a scris o tânără. Oana a văzut roşu în faţa ochilor şi a avut o replică usturătoare la adresa soţiei artistului. "Crezi cumva că iapa lui Pascu este fericită când aude numele Oana?", a răspuns vedeta iritată.         

Pepe şi Oana zăvoranu au fost căsătoriţi cinci ani, dar au divorţat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp, Pepe s-a cuplat cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu a ajuns în faşa ofiţerului stării civile cu noua lui soţie. Pepe şi Raluca au două fetiţe, pe Maria şi Rosa Alexandra.

loading...

Citește și

 • oana zavoranu cearta marioara

  Raluca şi Pepe au devenit în ziua de Florii pentru a doua oară părinţi, motiv de mare bucurie în familia Pascu. Pentru Oana Zăvoranu, vestea cea mare a fost sărbătorită la mall, la o partidă de shopping. Fosta soţie a latino-loverului nu a plecat însă la cumpărături până nu a desfiinţat-o pe actuala consoartă a cântăreţului, femeia care astăzi i-a dăruit artistului a doua fetiţă.

 • oana zavoranu pro tv dancing with the stars

  Cinci ani au trecut la divorţul Oanei Zăvoranu de Pepe, dar bruneta tot mai are un dinte împotriva fostului soţ. Ultimul ei mesaj pe reţeua de socializare vine să întărească acest lucru. Bruneta nu are linişte şi îşi aduce aminte periodic de fostul soţ, deşi acum este căsătorită cu alt bărbat

 • oana zavoranu

  Au trecut aproape cinci ani de zile de când Oana Zăvoranu (42 de ani) și Pepe (36 de ani) au pus capăt relației de iubire, însă flacăra pare că nu s-a stins între ei doi. Bruneta nu renunță nici acum la conflictul cu artistul cu care a fost căsătorită timp de cinci ani.

 • pepe oana zavoranu proces furt

  Marți (17 noiembrie), judecătorii au respins cererea făcută de Pepe (36 de ani), pe numele lui real Pascu Ionuț, în care cerea ca Oana Zăvoranu (42 de ani) să fie urmărită penal pentru furt. Artistul trebuie să plătească statului suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate. Decizia este definitivă, cântărețul nu mai poate face nimic.