Oana Zăvoranu a scăpat de bisturiu cu bioenergie

zavo.jpg

Oana Zăvoranu a scăpat de durerile de spate şi problemele cu rinichii cu ajutorul bioenergiei
Foto: Arhiva personală

Tiberiu Molnar, bioenergoterapeutul care salvează oamenii de la vârsta de 15 ani, mărturisește cum au ajuns vedetele să-i calce pragul și ce metodă folosește. În vârstă de 39 ani, foloseşte bioenergia pentru a vindeca numeroase afecţiuni. Zilnic are peste 500 de pacienți, printre care se numără și multe VIP-uri.

“Mi-au trecut pragul multe persoane celebre sau cunoscute.  Pe Oana Zăvoranu am tratat-o de rinichi și dureri de spate, pe Roxana Ciuhulescu de dureri de menisc, iar pe Benone Sinulescu de spate. Toți și-au revenit și mi-au mulțumit. Au venit mai multe ședințe. Sunt singurele persoane care mi-au dat voie să vorbesc despre ele. În trecut mi-a călcat pragul Gil Dobrică.”, ne-a mărturisit Tiberiu Molnar.

unnamed.jpg

Tiberiu Molnar foloseşte bionergia de 15 ani pentru a vindeca numeroase boli
Foto: Arhiva personală

Oana Zăvoranu ne-a mărturisit că îi este recunoscătoare terapeutului. “M-a făcut bine atât pe mine cât și pe scumpul meu iubit Marty”, ne-a spus ea.

Timișoreanul a început să lucreze cu energia de la vârsta de 15 ani, după ce a citit numeroase cărți și a participat la diferite cursuri internaționale. Terapia sa a devenit din ce în ce mai cunoscută în urma rezultatelor pozitive pe care le-a obținut în decursul anilor. Spune că poate trata orice boală, cu mici excepții. Printre prezentatoarele de top care au crezut în talentul său și l-au promovat pe vremuri în emisiuni se numără Mihaela Rădulescu.

“Teoretic, orice boală se poate ameliora sau trata. Nu neapărat ceea ce este grav, este grav și din punct de vedere energetic, sau ce este simplu se poate trata cu bioenergie. Organismul se resetează noaptea.”, ne-a spus timișoreanul.

Tiberiu ne dă asigurări că nu doare, nu te costă nimic,  iar când pleci din cabinet pasele energetice îți dau o stare de bine. “În momentul în care se fac pasele energetice, în afară de o relaxare scurtă generate de terapie nu se întâmplă nimic. Efectele se văd în timp, pentru că la fiecare sedință, terapeutul echilibrează câmpul energetic, cert este că atunci când echilibrăm în organism apar schimbari înspre bine, organismul își rezolva problemele. Ai nevoie de maxim 7 ședințe. Doar medicul are dreptul să pună diagnostic. De obicei, când vine la mine, pacientul îmi spune ce îl supără și mă ocup de problem. Tratez atât în România cât și Thailanda”, susține Molnar.

Cotabiţă şi Daniela Nane practică Reiki

daniela_nane_jpg.jpg

Daniela Nane practică Reiki, o tehnică asiatică de revigorare fizică şi spirituală
Foto: Click!

Și alte vedete au variante la medicina tradițională. Mirabela Dauer şi Gheorghe Zamfir au trecut prin mâna Mariei Dinu. O bună vindecătoare și clarvăzătoare unde vin foarte mulți oameni de afaceri, politicieni, vedete, chiar și medici.

În timp ce Bogdan Vlădău se pare că preferă să meargă la un bioenergoterapeut din Chișinău, care activează în București pe nume Slavchev. Ședințele sunt mult mai complexe: reflexoterapie, bioenergie, cromaterapie, numerologie, sau chiar  vindecarea fricii. În doar câteva ședințe scapi de probleme.

Sunt și personalități din show bizz care practică Reiki, te încarci singur cu energie pozitivă, scapi de stres și griji, gânduri negre care îți pot da boli, o tehnică asiatică de revigorare fizică şi spirituală.  Printre ele se numără Gabriel Cotabiță sau Daniela Nane care s-au specializat cu foarte mulți ani în urmă pentru liniștea și tratarea problemelor personale

loading...
Loading...

Citește și