Oana Zăvoranu s-a măritat în secret? Ce a dat-o de gol

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu palestinian alex testicul
Oana Zăvoranu şi Alex sunt împreună de trei ani
Foto: arhivă personală

Oana Zăvoranu a intrat în familia bărbatului cu care se iubeşte de mai bine de doi ani. Bruneta şi palestinianul Alex Ashraf au planuri pe termen lung, din moment ce actriţa îi spune mamei iubitului "soacră". Recent, Oana a petrecut cu fraţii lui Alex şi a fost extrem de încântată de rudele lui.

Realaţia dintre Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf a ajuns la un nou episod. Palestinianul i-a făcut cunoştinţă iubitei cu familia lui, de care bruneta a rămas plăcut impresionată. Ea s-a lăudat apropiaţilor că în sfârşit a găsit o femeie care să o înţeleagă şi să se comporte cu ea ca şi cum ar face parte din familie. 

"Am cea mai frumoasă soacră, Petronela Maria, (care e, de fapt mama, pe care mi-am dorit-o tot timpul, şi nu a putut fi aşa cum a dorit sufletul, meu să o aibe), şi sunt cea mai fericită că am regăsit-o, şi în mod nedrept tirulatura e de soacră, când dna Petronela, numai soacră nu e....E MAMA MEA, cu încuviinţarea dumneaiei, fireşte, şi toată inima mea. Am cei mai frumoşi, şi cool cumnaţi ever, unul mai frumos că celălalt, unul mai erudit că celălalt, unul mai aranjat şi dichisit decât celalalalt, cel mai frumoşi cumnaţi, din toate punctele de vedere, Ahmad şi Haled, arabii mei dulci, care se consideră jumate/ jumate, că aşa e şi firesc...şi nu în ultimul rând, cea mai scumpă bunică, o femeie cum rar găseşti, care la 83 de ani, ne dă clasă tuturor ăstora tineri, prin tăria de caracter, puterea fizică şi putetea intelectuală deloc alterată, în ciuda vârstei...Ashraf, iubitul meu, îţi mulţumesc că ai o familie atât de minunată, care mă face să simt, că aparţin şi eu cuiva, că am o mama şi nişte fraţi", a scris bruneta pe contul ei de socializare.

Din mesajul ei, cei care o cunosc s-au întrebat dacă nu cumva bruneta a făcut pasul cel mare în secret sau poate că urmează să-şi oficializeze în curând relaţia. Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită cu Pepe de care a divorţat cu scandal.  

 

Loading...
 
 

Citește și

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 de ani) a avut o zi plină marţi (17 noiembrie): judecătorii au respins cererea făcută de Pepe (36 de ani) în care cerea ca fosta lui nevastă să fie urmărită penal pentru furt, iar pe seară Oana a fost la BCR pentru a discuta cazul conturilor Agricomex S.A., societatea lăsată moştenire de mama ei.

 • oana zavoranu palestinian alex testicul

  Alex Ashraf, iubitul Oanei Zăvoranu, are mari probleme cu legea! Din cauza femeii care în urmă cu patru ani i-a dăruit un copil, el riscă să ajungă după gratii pentru neplata pensiei alimentare. Deşi a susţinut că vrea să aibă custodia băieţelului şi să se ocupe de el, faptele spun altceva. De mai bine de un an, palestinianul nu şi-a mai văzut micuţul şi nici nu şi-a achitat datoriile.

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, chiar și la momentul actual. Bruneta nu contenește să își uimească fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde își împărtășește cel mai des gândurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1