Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru femei: «Nu înseamnă două buze țuguiate și un kilogram de glet pe față»

oana_zavoranu.jpg

Oana Zăvoranu continuă „războiul” cu vedetele
Foto Instagram

Oana Zăvoranu nu-și poate stăpâni opiniile dure pe care le are asupra femeilor care pun prea mult preț pe aspect, ci pe faptul că trebuie să te simți bine în pielea ta și să fii naturală.

Oana Zăvoranu a publicat mai multe fotografii pe Instagram, unde era îmbrăcată doar în bikini. În mesajul publicat pe acea rețea de socializare, Oana a declarat că în opinie ei, contează mai mult să ai un corp frumos cu care să te mândrești oricând, decât să-și țuguiască o femeie buzele pentru a se fotografia. 

"Un selfie reușit nu înseamnă, în opinia mea, două buze țuguiate și un kilogram de glet pe față! Înseamnă și un corp frumos pe care să îl poti etala fără să fii penibil(ă)... Ce zice influencerele MY ASS, care nu se pozează ele decât pănă la barbie? (că de atat au avut fond de ten și snapchatul intinde doar fața nu și restul”, a scris Oana pe Instagram. 

În ton cu același mesaj, vedeta a povestit despre operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului și cum se menține în formă. „Nu am operații estetice nicăieri în afară de sâni...pe care după opt încercări, (reușite majoritatea), i-am scos! Acum sunt 100% NATURALĂ. Nu am silicon în buze sau pomeți, nu am filere de umplere, nu am botox, nu am implanturi de bărbie, pomeți, fese, etc....nu am operații de blefaroplastie sau lifting. NICĂIERI! Mănânc ce îmi e poftă, oriunde, oricând, inclusiv noaptea din noptiera plină cu ciocolată. Nu mă demachiez întotdeauna pentru că uneori mi-e lene, dar când o fac, am câteva creme și serumuri fiță pe care le folosesc...am să vi le scriu și arăt care cum sunt! Nu abuzez de mult machiaj, de fapt mă obosește să mă machiez, nu am MAKE-UP ARTIST...ce situație! Singură îmi fac machiajul de zi cu zi, fără să îmi ia mai mult de 15 minute...nu mă sculptez sau gletuiesc, pentru că sunt norocoasă să nu trebuiască să mă izmenesc opt sute de ore în oglindă ca să ‘îmi dau o față’ să pot ieși pe stradă”, a declarat Oana Zăvoranu pe Instagram.

Loading...

Citește și