Oana Zăvoranu a băut aur de 24 de karate de Revelion

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu (42 de ani)
foto: Arhiva Personală

De când a moștenit o avere uriașă de pe urma mamei sale, Marioara, Oana Zăvoranu (42 de ani) trăiește în lux. Bruneta se răsfață cu cele mai scumpe mâncăruri și băuturi, iar noaptea trecerii dintre ani a fost ocazia perfectă pentru a duce acest lucru la extrem.

Vedeta a profitat de banii primiți pentru a se distra la petrecerea de Revelion așa cum a visat dintotdeauna. Oana s-a simțit bine alături de câțiva prieteni, pe care i-a invitat la un pahar de șampanie cu aur comestibil de 24 de karate.

Cum arată băutura de lux

oana zavoranuZoom
Oana Zăvoranu (42 de ani) și Alex Ashraf au petrecut cu șampanie cu aur de 24 de karate
foto: Arhiva Personală/Dragoș Mateescu

 

Petrecerea privată a avut loc la Palatul Parlamentului, unde diva a sărbătorit trecerea dintre ani alături de trei prietenim printre care și Alex Ashraf, iubitul ei. Oana a publicat mai multe fotografii, printre care și cea cu șampania de lux, în dreptul căreia a scris: „Aur comestibil de 24 de karate... cât de rich (bogat, n.r.) și festiv)”.

loading...

Citește și

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 de ani) a avut o zi plină marţi (17 noiembrie): judecătorii au respins cererea făcută de Pepe (36 de ani) în care cerea ca fosta lui nevastă să fie urmărită penal pentru furt, iar pe seară Oana a fost la BCR pentru a discuta cazul conturilor Agricomex S.A., societatea lăsată moştenire de mama ei.

 • oana zavoranu magazin costume copii

  O vreme, Oana Zăvoranu a fost vedeta postului naţional de televiziune. În 2004, Ruxandra Ion (59 de ani) i-a oferit Oanei rolul Andreei Damaschin în „Numai iubire”, prima telenovelă românească difuzată de postul Acasă. Oana Zăvoranu (42 de ani) a făcut senzație în acest rol, şi-a dorit să meargă mai departe, însă cariera ei în telenovele a stagnat din cauza unui om anume.

 • pepe oana zavoranu proces furt

  Marți (17 noiembrie), judecătorii au respins cererea făcută de Pepe (36 de ani), pe numele lui real Pascu Ionuț, în care cerea ca Oana Zăvoranu (42 de ani) să fie urmărită penal pentru furt. Artistul trebuie să plătească statului suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate. Decizia este definitivă, cântărețul nu mai poate face nimic.

 • oana zavoranu

  Ani de zile, bunica Fima, mama unuia dintre taţii vitregi ai Oanei Zăvoranu, a fost uitată de rude. Mama Oanei, Marioara, era cea care, teoretic, îi purta de grijă, însă bătrâna în vârstă de 91 de ani ajunsese piele şi os. Acum, Oana a pus-o pe picioare.