Oana Zăvoranu are multe motive pentru a zâmbi. Ce schimbare și-a făcut

o112-13-v-2-col-oana-zavo.jpg

Oana Zăvoranu a demonstrat din nou cât de naturală este
Foto Instagram

Oana Zăvoranu are acum un zâmbet perfect. Chiar dacă a așteptat doi ani pentru acest lucru, miercuri, 13 iunie, ea le-a demonstrat tuturor că a ajuns să arate exact așa cum își dorește fără prea multe trucuri chirurgicale. Oana Zăvoranu a publicat des mesaje în care le-a atacat pe femeile care apelează la operații estetice pentru a fi mai frumoase, sperând să le schimbe mentalitatea.

Zăvo nu consideră ca a-ți modifica chirurgical chipul, înseamnă a fi cu adevărat frumos, ci doar artificial. Vedeta și-a realizat un zâmbet perfect la stomatolog și a publicat fotografiile pe rețelele de socializare unde a fost foarte apreciată.

33875168_2373687632857906_4638006948111843328_n.jpg

Oana Zăvoranu se bucură de noul zâmbet
Foto Instagram

"După ce l-am ‘torturat‘ aproape doi ani, (nu din cauza lui, ci a mea ca nu am venit la programări, astăzi am terminat capodopera mea de dinţi. (...) Ăstia sunt dinţi superbi, nu plăci de faianţă tăiate cu drujba, şi lungi ca la cai... aviz mocangistelor si mocangioilor( ca şi din rândul bărbatilor sunt mocangioi), care şi-au facut dinţii moca şi când ceva e moca, se vede! (...) Nu am nimic injectat în buze, e doar luciu de buze sclipicios şi natura care a fost generoasă cu buzele mele! Asta pentru toate fufele şi fufii care s-ar repezi să latre a pagubă!", a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.  

loading...
Loading...

Citește și