Oana Sârbu, în lenjerie intimă cu portjartier, la 51 de ani! Poze uluitor de sexy cu actrița din «Liceenii»

oana-sarbu-sexy_1.jpg

oana sarbu sexy
Oana Sârbu i-a amețit pe fanii de pe Instagram cu aceste imagini sexy
foto: Bogdan Botofei / Instagram
Citeste tot despre: 

Una dintre cele mai delicate și feminine artiste din peisajul monden autohton a reușit să ne surprindă așa cum puține au mai făcut-o. Nu ne mirăm când le vedem pozând sexy pe Anna Lesko, Corina Bud sau Alexandra Stan, însă când însăși Oana Sârbu se lasă fotografiată în ipostaze senzuale, atunci da, avem de-a face cu o surpriză! Iată două dintre cele mai sexy poze cu Oana Sârbu și nu ne referim la cele din seria "Liceenii".

Pe data de 13 mai, Oana Mădălina Sârbu, pe numele ei complet, a împlinit vârsta de 51 de ani, iar Click! a consemnat aniversarea printr-un interviu exclusiv, pe care ni l-a acordat artista. Ne-a vorbit despre secretele ei legate de frumusețe și dietă, pentru că prea mulți se întreabă cum de reușește să păcălească mereu cântarul, dar și trecerea timpului.

oana-sarbu1-sexy_2.jpg

oana sarbu sexy
Oana Sârbu, sexy, într-un pictorial rar
foto: Bogdan Botofei / Instagram

Oana Sârbu are 51 de ani, dar arată, să zicem, de 35. Iată că la scurt timp după ce a făcut lumină privind acest aspect, povestindu-ne detaliat dieta ei zilnică, Oana Sârbu face un pas îndrăzneț și pune recent pe pagina personală de Instagram o fotografie cum nu credeam că este posibil să existe în portofoliul ei. Dar iată că aceste poze fac parte dintr-o ședință foto sexy, realizată de fotograful Bogdan Botofei, Oana fiind aranjată de stilista Maria Păuna.

8-kiuyiuyi.jpg

1991 Scena de dragoste dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr

Iar dacă pentru seria "Liceenii" a filmat o scenă de amor în sânii goi, în brațele lui Ștefan Bănică, iată că în acest pictorial Oana nu a dezgolit nimic și tot este uluitor de senzuală. Poartă lenjerie intimă neagră, din dantelă, ciorapi sexy, cu portjartier, care îi pun în evidență coapsele, atitudinea este pe jumătate erotică, pe jumătate timidă, așa că, în ansamblu, imaginea e demnă de artă fotografică, neavând nici un mesaj vulgar. Mai mult, și comentariile fanilor sunt laudative: "Ești Monica Bellucci a noastră", "Ești superbă și super sexy, ai tot respectul meu", "Cu tot respectul, ești bună rău", i-au scris admiratorii.

o312_oana-sirbu-sedinta-foto-la-50-de-ani-1.jpg

La 50 de ani, vedeta a pozat sexy cum nu a făcut nici la 20 de ani
Foto: Bogdan Botofei

Care este dieta Oanei Sârbu

Întrebată de Click! cum se menține la cei 51 de ani, Oana Sârbu ne-a spus care este dieta ei: Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte. Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat. Merg şi la sala de sport, dar nu asiduu, nu fac performanţă. Acum fac Pilates (fitness de întreţinere şi de modelare corporală – n.r.).

Citește și:

Oana Sârbu nu-şi arată vârsta! Vedeta din “Liceenii” a împlinit 51 de ani

Oana Sârbu ne arată din nou sânii cu care a vândut toate biletele la «Liceenii Rock’n’Roll»!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1