EXCLUSIV Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta din “Liceenii”

o112_oana-sirbu-tort-51-ani-mare.jpg

Oana Sârbu (51 de ani)
Citeste tot despre: 

Pe 13 mai, Oana Sârbu a împlinit 51 de ani, însă arată la fel ca la 18 ani, când juca alături de Ştefan Bănică jr în filmul „Liceenii”. Artista şi-a sărbătorit ziua de naştere în compania prietenilor şi a lansat un dublu disc „Best Of” cu şlagărele interpretate de-a lungul anilor. Cu această ocazie, Click! a aflat chiar de la Oana Sârbu cum se întreţine ca să arate atât de bine.

Click!: La mulţi ani, Oana! Toată lumea se întreabă cum de eşti neschimbată, de parcă abia ai împlinit 18 ani.

Oana Sârbu: Cred că nu am 18 ani, abia am împlinit 15 - invers (râde), dar asta nu e ceva ce se poate spune public (zâmbeşte). Nu am cum să ascund lucrul acesta pentru că toată lumea ştie când m-am lansat (în anul 1985 a câştigat trofeul „Steaua fără nume”, la 17 ani – n.r.). Este o chestiune de genă pentru că îi moştenesc pe ai mei. În continuare, deşi au vârste destul de înaintate (mama ei are 86 de ani, iar tatăl ei, actorul de pantomimă Romulus Sârbu, 84 de ani – n.r.), arată foarte bine şi apropo de siluetă, tot pe ai mei îi moştenesc.

oana-sarbu1.jpg

oana sarbu
Așa arată Oana Sârbu la 51 de ani
foto: arhivă personală

Ce mănânci de obicei, eşti vegană?

Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte. Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat. Merg şi la sala de sport, dar nu asiduu, nu fac performanţă. Acum fac Pilates (fitness de întreţinere şi de modelare corporală – n.r.).

o312_oana-sirbu-sedinta-foto-la-50-de-ani-1.jpg

La 50 de ani, vedeta a pozat sexy cum nu a făcut nici la 20 de ani
Foto: Bogdan Botofei

Ştiam că ieşi cu căţeii la plimbare şi cu copilul la aer curat…

Cu copilul mă plimb în weekend şi voi merge în vacanţă toată vara. Iar cu căţeii, un Shitzu şi un Teckel, sunt nevoită să ies în fiecare zi şi doar în weekenduri îi duc în parc. Îi scot pe amândoi o dată pentru că am lesă dublă.

Eşti superbă, tânără şi neliniştită… Iubeşti?

Iubirea e de vină (râde)… Sunt investiţii sentimentale pe parcursul vieţii şi e frumos. Pentru o femeie artist asta dă savoare vieţii, împlinire, trăiri emoţionale foarte puternice şi creativitate.

o412_oana-sirbu-virgil-popescu-tineri.jpg

După mariajul de 5 ani, Oana Sârbu şi Virgil Popescu au rămas prieteni pe viaţă

Ai rămas prietenă cu compozitorul Virgil Popescu (64 de ani), fostul tău soţ…

Suntem amici, colaboratori, ne tolerăm, suportăm unul pe celălalt, el fiind  foarte exigent, iar eu fiind mai răsfăţată, aşa. Dar produsele noastre finale ies bine. Ne cunoaştem de mult, el avea 30 de ani şi eu avem 17 ani. Aveam 21 de ani când ne-am căsătorit, eram deja cunoscută.

Din ce îţi câştigi traiul acum?

Sunt nişte lucruri care nu au legătură cu muzica, sunt angajată undeva. La Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” sunt colaboratoare de peste 30 şi ceva de ani, dar am un job. Am studii de Relaţii Publice şi Comunicare şi sunt angajată la o firmă de PR (Relaţii Publice). Organizez evenimente unde mai şi cânt, am şi relaxarea de a alege momentele muzicale şi filmările pe care le am.

o512_oana-sirbu-liceeni.jpg

La 18 ani, Oana debuta ca actriţă în „Liceenii”

Ce urmează pentru tine?

Vreau să împlinesc un proiect spre toamnă, e secret. Nu are legătură cu muzica, ci cu latura mea artistică, e ceva inedit. Nu voi dezvălui încă despre ce e vorba.

Citeşte şi: 

Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

Oana Sârbu a refăcut o secvenţă din «Liceenii», dar fără Bănică Jr.

 

Loading...