Oana Sârbu ne arată din nou sânii cu care a vândut toate biletele la «Liceenii Rock’n’Roll»!

8-2-col-oana-acum.jpg

2017 Oana Sârbu s-a pozat ieri, la Circul Globus

Oana Sârbu (49 de ani) a fost în centrul atenției, joi seară, la Circul Globus din București, unde, preț de trei ore, mai multe vedete ale Epocii de Aur au susținut recitaluri de cinci stele.

Cu acest prilej, solista și-a postat pe contul de Facebook o fotografie din culise, în ținuta de scenă foarte decoltată ce-i lăsa la vedere bustul superb, nesiliconat. De fapt, Oana, care este una dintre cele mai modeste artiste de pe la noi, a avut, în 1991, curajul nebunesc de a juca o scenă de amor alături de Ștefan Bănică Jr, în pelicula de succes „Liceenii Rock’n’Roll”. 

8-kiuyiuyi.jpg

1991 Scena de dragoste dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr

Milioane de români au făcut atunci coadă la casa de bilete pentru a-i vedea Oanei Sârbu sânii feciorelnici. Privind în urmă, artista a povestit, la o emisiune tv, cât de greu i-a fost la acele filmări. „Îmi place mai mult Ştefan acum decât atunci. Mi-a zis: «Ţi-au plăcut mereu bărbaţii mai maturi». Eram atât de cuminte şi de preocupată de ale mele. A fost greu să mă sărut cu el în film, e greu să filmezi scene din astea cu cineva care nu îţi e prieten sau iubit, ei formaseră o gaşcă, eu eram în afară”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1