Oana Sârbu nu-şi arată vârsta! Vedeta din “Liceenii” a împlinit 51 de ani

oana-sarbu_1.jpg

oana sarbu
Oana Sârbu a împlinit 51 de ani pe 13 mai
foto: Mihai Ionescu

Azi, 13 mai, solista şi actriţa Oana Sârbu împlineşte vârsta de 51 de ani! Nici n-ai zice că interpreta a ajuns la această vârstă, pentru că în memoria noastră a rămas aceeaşi Dana suavă din seria “Liceenii”, muza lui Mihai, jucat de Ştefan Bănică Junior.

Toată lumea o ştie drept Dana Vasilescu din seria de filme “Liceenii” (1987) şi “Extemporal la dirigenţie” (1987), însă Oana Sârbu a mai jucat şi în alte filme precum “Casa cu patru fete” (1986) sau “Vulcanul stins” (1987), în piese de teatru sau în emisiuni de varietăţi, la TVR. Solista este fiica lui Romulus Sîrbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton şi Romică, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde şi Oana este adesea invitată să cânte în diverse spectacole. Însă, de fapt şi de drept, Oana are trupa ei şi cântă la diverse evenimente publice şi private. În 2016 a lansat, alături de un cor de copii, un album de colinde şi are mereu câte ceva nou în lucru. În urmă cu doi ani chiar a participat la emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, ca şi concurentă, iar acum, de ziua ei, a mai pregătit o surpriză. Oana şi-a cules cele mai frumoase piese din carieră şi a realizat un CD Best Of, pe care l-a lansat chiar de ziua ei.

8-kiuyiuyi.jpg

1991 Scena de dragoste dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr

Din punct de vedere fizic, Oana Sârbu tot cu o puştoaică seamănă, deşi a împlinit vârsta de 51 de ani. Toată lumea poate să remarce tonusul de invidiat al solistei, pe care am surprins-o deseori la plimbare cu fiul ei, Alexandru (10 ani), şi cu cei doi căţeluşi ai familiei. Zilele trecute însă a ieşit singură. Îmbrăcată cu o geacă de fâş mov şi pantaloni largi, Oana s-a plimbat în zona  Moghioroş.

oana-sarbu_3.jpg

oana sarbu
Oana Sârbu are şi acum silueta din "Liceenii"
foto: Mihai Ionescu

Ce ar trebui să mai ştiţi despre Oana Sârbu

Cântăreaţa a câştigat în 1985 trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereţii”, la Festivalul „Mamaia '86”. Oana Sârbu a creat o adevărată modă cu rolul din “Liceenii”: ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care ea l-a interpretat în acest film, Dana. Ulterior, Oana Sârbu a lansat albumele "Lumea basmelor", "Sărbători acasă”, dar şi “Te aşteptăm să vii, Moş Crăciun”, proiect realizat în colaborare cu Robert Turcescu, Ştefan Bănică jr., Andrian Enache, Marcel Pavel, Luminiţa Anghel şi Narcisa Suciu.

oana-sarbu_2.jpg

oana sarbu
Oana Sârbu, surprinsă recent de fotoreporterii Click! Are aceeaşi siluetă din "Liceenii"
foto: Mihai Ionescu

Oana Sîrbu a susţinut şi diferite turnee în Statele Unite ale Americii, Germania şi Israel. Unul din momentele de răscruce ale vieţii ei este anul 1997, când scapă cu viaţă dintr-un accident de maşină. A realizat, la un moment dat, o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM, iar cu Cătălin Crişan a realizat emisiunea TV „Domnul/Doamna de la ora 5”, la postul Romantica. Oana a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu şi a avut o relaţie cu omul de televiziune Robert Turcescu.     

Citeşte şi:

Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

Oana Sîrbu și Virgil Popescu, împreună din nou la 24 de ani de la divorț

 

 

Loading...
 
 

Citește și