Oana Sârbu, fermecată de fiul lui Ștefan Bănică Jr.: „Ești așa frumos”

oana_sarbu_0.jpg

oana sarbu
Oana Sârbu îl complimentează pe fiul lui Ștefan Bănică Jr.
Foto: arhivă personală

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, seamănă tot mai mult cu tatăl său. Se pare că nu-i calcă pe urme doar în ceea ce privește talentul artistic, ci și în ceea ce privește trăsăturile fizice. Radu seamănă foarte mult cu varianta din adolescență a lui Ștefan Bănică, iar Oanei Sârbu nu i-a scăpat acest lucru.

La doar 14 ani, Radu Ștefan Bănică este deja un tânăr fermecător, dovada că așchia nu sare departe de trunchi, fiind bucățică ruptă din tatăl său. Celebrul cântăreț preferă să-și țină familia departe de luminile reflectoarelor și nici fiul și fiica acestuia nu obișnuiesc să iasă în evidență pe rețelele de socializare.

Oana Sârbu însă, nu îl scapă din priviri, iar când vede fotografiile lui Radu, are impresia că-l vede pe Ștefan Bănică Jr. în tinerețe, alături de care a interpretat memorabila poveste de dragoste adolescentină din filmul „Liceenii”.

22688546_1333906526737039_9011414998401647649_n.jpg

radu stefan banica
Radu Ștefan Bănică este bucățică ruptă din tatăl său, Ștefan Bănică Jr.
Foto: Facebook

La una dintre imaginile portret ale lui Radu, Oana Sârbu a adăugat într-un comentariu melodia „You are so beautiful” (Ești așa frumos), a lui Joe Cocker, pe care i-a dedicat-o.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1