Oana Roman a rămas fără emisiune. Decizia radicală pe care a luat-o

oana_roman.jpg

oana roman antena stars star salvator
Oana Roman nu a rezistat ca prezentatoare nici măcar un an
foto: arhiva personală

Oana Roman nu mai este gazda emisiunii "Star Salvator" de la Antena Stars. Dezamăgită că nu a reuşit să rămână în fotoliul de prezentatoare nici măcar un an, mezina familiei fostului premier se vede în ipostaza de a lua o măsură radicală. Vedeta a anunţat, luni seara, că intenţionează chiar să părăsească România.

Oana Roman şi-a încheiat socotelile cu staţia din Băneasa. Vedeta, care până de curând, a făcut parte din echipa Antena Stars a venit pe canapeaua de la Kanal D în ultimele săptămâni unde a făcut dezvăluiri senzaţionale. A început seria mărturisirilor cu întâmplări din copilăria ei şi a continuat explicând că trece printr-o perioadă de cumpănă şi în căsnicie. Recent, Oana Roman a declarat că Petre Roman a bătut-o cu cureaua la emisiunea "Wowbiz" de la postul patronat de turci. Având în vedere că trustul Intact sancţionează aspru vedetele cu care se află sub contract dacă acestea încalcă regulile şi apar la alte posturi tv era lesne de înţeles că au renunţat deja la serviciile vedetei.

Oana apărea pe sticlă o dată pe săptămână la Antena Stars

Contactată de Click!, Oana Roman a confirmat că a încheiat colaborarea cu Antena Stars. Ea prezenta emisiunea "Star salvator", show în care trebuia să convingă vedetele invitate să ajute familiile fără posibilităţi. Emisiunea era înregistrată şi se difuza o dată pe săptămână. Ciudat este că ea a ales să facă dezvăluiri intime chiar la postul care în trecut a pus-o pe liber. Înaimte să rămână însărcinată, ea a fost moderatoarea emisiunii "Drept la ţintă" de la Kanal D. La revenirea în televiziune, vedeta tv era foarte entuziasmată de proiectul de la Antena Stars care acum a rămas doar o amintire.

oana roman emisiune tv antena stars kanal dZoom
În ultimele săptămâni, Oana Roman a fost invitată la Kanal d
foto: arhiva personală

"Eu sunt convinsă că mi se potriveşte şi de aceea am şi acceptat imediat acest proiect. Îmi doream să revin în televiziune, dar nu în zona mondenă, şi iată că mi s-a propus acest proiect extraordinar pe care parcă îl aşteptam! Nu cred că poţi avea ca om, profesional vorbind, o satisfacţie mai mare decât aceea de a munci ce-ţi place şi de a face şi bine în acelaşi timp", declara Oana Roman pentru Click! în urmă cu aproape un an, la întoarcerea ei în televiziune.

Are un CV impresionant 

Faptul că a rămas fără emisiune a afectat-o mult pe vedetă care ia chiar în calcul să se mute din România. Oana Roman a declarat, luni seara, că dacă în următorul an nu va reuşi să pună la punct un proiect de televiziune durabil, atunci va pleca în Franţa. "Am prieteni la Cannes, în sudul Franţei şi îmi pot găsi ceva acolo cu studiile mele. Chiar s-a uitat o prietenă pe recomandările mele şi îmi spunea că la Cv-ul meu nu o să am probleme. Eu o să plec cu familia mea. Marius îşi poate găsi şi el de lucru acolo", a mai spus Oana la Kanal D. Vedeta a făcut studii la Sorbona.    

   

loading...

Citește și

 • oana roman televiziune emisiune interviu

  A pus cariera în plan secund de când a devenit mămică, dar se întoarce curând pe sticlă. Oana Roman revine în această primăvară în televiziune cu un proiect de suflet în care s-a implicat sută la sută. Fiica fostului premier a vorbit pentru Click! despre emisiunea "Star salvator" pe care o va prezenta la Antena Stars, dar şi despre cum va reuşi ea să se împartă între job şi Maria Isabela, fiica ei în vârstă de un an.

 • oana roman canicie marius elisei

  Oana Roman continuă seria dezvăluirilor şocante. După ce a spus că a fost bătută în copilărie cu cureaua, acum vedeta recunoşte că în căsnicia ei nu curge numai lapte şi miere. Fiica fostului premier a mărturisit că ea şi Marius se ceartă în ultima vreme, toate discuţiile lor având un singur motiv.

 • oana roman fiica

  Chiar dacă fetiţa ei de abia a împlinit doi ani, Oana Roman economiseşte de zor pentru ca cea mică să aibă viitorul asigurat. Întrucât nu trec prin cea mai roz perioadă din punct de vedere financiar, Oana Roman și Marius Elisei, soțul ei, se gândesc și la zile negre. Cei doi au ales să pună deoparte banii care îi revin fiicei lor prin alocația lunară de la stat.

 • oana roman grasa

  Oana Roman nu a avut o copilărie prea fericită. Mezina familiei Roman a povestit că a fost agresată fizic de tatăl el, iar gesturile dure ale părintelui i-au rămas şi acum în minte. Deşi au fost doar câteva palme încasate, vedeta tv susţine că nu din această cauză a avut o relaţie mai distantă faţă de fostul prim-ministru.