Oana Roman, mesaj trist despre mama ei: "Este somată să evacueze apartamentul în 8 zile "

oanaaaa.jpg

Mama Oanei Roman, somată să evacueze casa
Foto Instagram

Mioara Roman trece prin momente foarte triste, aceasta este obligată să evacueze casa în care locuieşte. Oana Roman a declarat că, din păcate, nu poate să-şi ajute mama.

Oana Roman a mărturisit că are un Crăciun trist din această cauză, însă nu are bani să o poată ajuta pe mama sa. Oana a fost implicată în câteva acte caritabile de Crăciun, alături de restaurantele cu care colaborează.

„Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenţei, primirea prezenţei fiind 18 decembrie! Mulţumesc mult tuturor celor care s-au gândit să ne facă un aşa cadou de Crăciun şi tuturor celor la care am apelat la ajutor în acest an! Ajutor, nu cerşit! Mulţumesc că m-au ascultat şi apoi nu mi-au mai răspuns la telefon şi care au un Crăciun liniştit şi fără griji. Mă întreb cu ce am greşit eu oare că să duc această povară! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru că este evident că nu e omeneşte posibil să rezolvăm această mutare într-o zi! S-au gândit să arunce în stradă o femeie de 77 de ani acum de Crăciun. Nici măcar nu m-au sunat să stabilim omeneşte un răgaz rezonabil şi creştinesc! Sper, însă, să ni-l acorde acest răgaz! Ca să fim oameni măcar până la capăt!

Un Crăciun în care tata a uitat să ne sune şi să ne ureze, iar mama nu a venit pentru că era prea supărată cu ale ei. Prima oară în 41 de ani când nu am nici un părinte aproape. Nicio rudă de sânge lângă mine! A venit cu adevărat vremea să merg mai departe cu ai mei! Ea şi el! Isa mea şi iubirea mea!”, a scris Oana Roman.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1