Oana Roman, atac dur la Rareş Bogdan! Gafa jurnalistului a scos-o din sărite

oana-roman-rares-bogdan.jpg

oana roman rares bogdan
Oana Roman a fost indignată de faptul că Rareş Bogdan a spus că Victor Ponta a fost într-o ţară din "lumea arabă", referindu-se la Turcia
Foto: Click!/arhiva personală

Intrigată de afirmaţiile eronate ale unui jurnalist de la o televiziune de ştiri, Oana Roman a sărit să-l critice. Realizatorul de emisiuni Rareş Bogdan a fost cel care a făcut-o pe mezina familiei Roman să reacţioneze pe reţeaua de socializare.

Rareş Bogdan a afirmat în emisiunea sa de la Realitatea TV că premierul Victor Ponta şi-a petrecut ultima perioadă în "lumea arabă", el aflându-se în Turcia unde s-a operat la genunchi şi a făcut recuperare. Când a auzit gafa realizatorului, Oana i-a explicat în detaliu diferenţa dintre un stat arab şi o ţară musulmană şi i-a oferit o lecţie de geopolitică. 

"Astăzi am deschis televizorul. Ajung din greşeală pe un post unde un domn moderator la un post de ştiri afirmă, citez: " în lumea arabă acolo unde dl Ponta şi a petrecut ultima lună". Am încheiat citatul. Domnule moderator, Turcia nu este în lumea arabă. Este o ţară musulmană, dar nu arabă. Şi asta pentru că: nu toţi musulmanii sunt arabi, nu toţi arabii sunt musulmani (mulţi arabi sunt creştini), iar dintre musulmani doar 20 la sută sunt arabi. A fi arab înseamnă a vorbi arabă, nu a fi musulman. Sunt peste un miliard de musulmani în lume, iar dintre ei arabi sînt până în 300 de milioane. Majoritatea musulmanilor sunt în India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Turcia. Mulţi sunt în Africa, dar NU sunt arabi. Turcia este o ţară musulmană între Europa şi Asia, o ţară Orientală, dar nu arabă. Va rog dacă nu ştiţi măcar tăceţi", a scris Oana pe contul ei de Facebook.

Oana Roman este prezentatoarea emisiunii "Star Salvator" de la Antena Stars, proiect tv în care s-a implicat pentru a ajuta familiile nevoiaşe.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • oana roman mioara roman mesaj

    În timp de Oana Zăvoranu (41 de ani) îşi înmormântează astăzi mama, pe Marioara Zăvoranu (66 de ani), care s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă, Oana Roman (40 de ani) se bucură de mama ei şi îi transmite Mioarei Roman (75 de ani), la moment aniversar, toată dragostea pe care o poartă în suflet, doar pentru ea.

  • oana roman televiziune emisiune interviu

    A pus cariera în plan secund de când a devenit mămică, dar se întoarce curând pe sticlă. Oana Roman revine în această primăvară în televiziune cu un proiect de suflet în care s-a implicat sută la sută. Fiica fostului premier a vorbit pentru Click! despre emisiunea "Star salvator" pe care o va prezenta la Antena Stars, dar şi despre cum va reuşi ea să se împartă între job şi Maria Isabela, fiica ei în vârstă de un an.