Oana Roman are din nou probleme de sănătate

oana_roman_marius_elisei.jpg

Oana Roman are numai cuvinte de laudă la adresa soţului ei, Marius Elisei, care o ajută şi în afaceri, dar şi la creşterea fiicei lor

Oana are o fetiţă superbă, pe Izabela (2 ani), însă numai ea ştie cât a avut de pătimit după ce a adus-o pe bebeluşă pe lume. Într-un interviu acordat ziarului Click! ea ne-a vorbit despre problemele de sănătate, parcă interminabile, dar şi despre frumoasa viaţă de familie.

Vedeta Antena Stars are numai cuvinte de laudă la adresa soţului ei, Marius Elisei (29 de ani), mai mic decât ea cu exact zece ani. Bărbatul, şarmant şi înalt cât bradul, s-a dovedit a fi un ajutor de nădejde pentru Oana, în lunile în care aceasta se zbătea între viaţa şi moarte, pe patul de spital.

 “Am un mare ajutor în Marius, ştie să facă tot, ştie să o schimbe pe fiica noastră, să o culce, să-i dea să mănânce. Izabela este legată de el, au o relaţie specială. Am mare încredere în soţul meu, îl pot lăsa o zi cu micuţa, că nu-mi fac griji, ştie să-i facă şi laptele. A învăţat repede, totul vine natural. Sunt anumite manevre pe care trebuie să le înveţi când îi faci baie, când am născut-o era foarte mică, dar era un copil viguros”, ne-a povestit Oana Roman, în timp ce-şi mângâia cu drag copilul pe creştet şi îi zâmbea soţului, în semn de mulţumire.

Are o cicatrice imensă pe abdomen

Problemele ei de sănătate au început în urmă cu doi ani, imediat după operaţia de cezariană. De atunci, vedeta de televiziune a trecut prin trei intervenţii chirurgicale, ultima dată stând pe masa de operaţie mai bine de şapte ore. Medicii s-au chinuit atunci să-i salveze intestinul gros, montându-i şi o plasă abdominal.  ”Am probleme şi nu mă simt bine din cauza schimbărilor bruşte de temperatură. Trebuie să mai fac o intervenţie chirurgicală, dar nu este atât de complicată. Tot la abdomen, unde deja am o cicatrice imensă, în formă de cruce”, ne-a mai dezvăluit Oana, fiica fostului prim-ministru Petre Roman.

Totuși, gândul îi zboară acum mai degrabă la o vacanţă romantic. ”Mi-e tare dor de un concediu, n-am mai fost în doi de la luna  de miere. Asta nu ne împiedică însă să ne facem cadouri, să ne facem surprize. Sunt mândră de soţul meu că este responsabil şi este mai grijuliu decât o mamă, asta este mai important în acest moment. Iza are prioritate”, a mai spus ea. Marius şi Oana au intrat în afaceri, ocupându-se şi de magazinul de articole vestimentare, cu mărci româneşti, pe care şi l-au deschis, anul trecut, în Piteşti.

loading...

Citește și

  • oana roman

    Oana Roman (39 de ani) a fost o apariție spectaculoasă la petrecerea de doi ani a postului de televiziune Antena Stars. Îmbrăcată într-o rochie din mătase mov, vedeta, mama unei fetițe de aproape doi ani, a lăsat impresia că a pierdut mult în greutate.

  • Durerile de spate au ţintuit-o la pat weekendu-ul trecut! Oana Roman a chemat ambulanţa şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. La cinci zile după ce a stat nemişcată în casă, mezina familiei Roman dă semne că şi-a revenit şi s-a întors la filmări.

  • oana roman marius elisei

    „Ploaie” de vedete la premiera oficială în România a filmului „Super Chef”, care îi are în rolurile principale pe Bradley Cooper și Sienna Miller. Ioana Maria Moldovan, Aylin Cadîr, Doinița Oancea, Gianina Corondan sunt doar câteva dintre VIP-urile prezente la evenimentul de lansare care a avut loc într-un mall din zona Cotroceni.

  • oana roman

    Grăbită nevoie mare, Oana Roman a pornit la cumpărături pentru câinele ei, dar nu a mai avut răbdare să caute un loc de parcare într-o zonă destul de aglomerată a Capitalei. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana aproape a băgat mașina în magazinul cu produse pentru animale.